10 faze tari din 2007

penelope_cruz.jpg

 penelope_cruz.jpg

1. Sughite fara oprire de 11 luni. Un cantaret britanic a inceput sa sughita in februarie si de atunci nu se mai poate opri. Chris Sands (24 ani) a incercat tot felul de medicamente si leacuri care nu au avut nici un efect. Pe langa faptul ca de-abia poate sa manance, nu doarme aproape deloc noaptea si nu mai e apt sa conduca masina, scrie Libertatea.

2. Andreea Spataru nu are voie in avion din cauza sanilor. Vedeta "Playboy" a fost nevoita sa renunte la planurile ei de vacanta de sfarsit de an, din cauza implanturilor cu silicon pe care si le-a facut in urma cu doua saptamani, scrie Cancan.

3. Penelope Cruz s-a sarutat cu sora ei. Celebra actrita si sora ei s-au tinut de cuvant si l-au ajutat pe fratele muzician sa-si sporeasca celebritatea. Cele doua frumuseti dubleaza in spaniola scenele dintr-un film porno lesbian, iar imaginile din fata lor le "incing" si le induc o stare asemanatoare, scrie Romantica.

4. Cei care fac sex de cateva ori pe saptamana arata mult mai tineri. Contactul sexual care are loc in mod regulat aduce numerose beneficii sanatatii organismului uman, releva un studiu efectuat la Universitatea din Columbia din Statele Unite ale Americii si citat de Gandul. Cercetatorii americani au descoperit o legatura între sex si numeroasele beneficii fiziologice pe care acesta le aduce organismului, de la cresterea duratei de viata pana la calmarea diverselor dureri.

SURSA: HotNews

Citeste mai mult…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.