1 decembrie la Radio Deea cu Nechifor Petrut

Zi de sarbatoare pentru toti romanii de pretutindeni. 

1 decembrie ziua tuturor romanilor, o zi care fara indoiala, va ramane in clendarul  fiecaruia dintre noi. 

De la ora 14.00, timp de doua ore, gazda emisiunii Cinema Radio Deea, Nechifor Petrut, vine in casele dumneavoastra prin intermdiul radioului cu cea mai buna muzica cu invitati de seama.

Din sfera evenimentelor pentru tineret, Mirea Andra ( a.k.a. McAnne), – ne va povesti cum este viata de prezentator la evenimentele cu fast, ce a determinat-o sa aleaga meseria de MC si multe alte intrebari ineresante cu raspunsuri surpriza pentru toti cei care vor fi alaturi de noi.

Din sfera teatrului si a cinematografiei, ni se alatura Razvan M Popescu – aflam de la acesta, cere a  fost ultimul proiect si cum au reactionat prietenii si rudele in momentul in care, au aflat ca a jucat intr un film de lung metraj avand un rol iportant pentru cariera sa  de actor.

Alyanna Lu, solista manga din showbiz-ul autohton, va fi si ea, prezenta in emisiunea Cinema Deea cu multe suprize pentru ascultatorii postului nostru de radio. În realitate artista e pe jumătate româncă, iar Japonia nu a văzut-o niciodată, căci a locuit timp de zece ani în Spania, unde a absolvit Școala de Arte, secțiunea dans acrobatic în aer.

Te asteptam, vineri, 1 decembrie 2017, ora,14.00, pentru doua ore pline de film, teatru si magie a muzicii electronice la Radio Deea cu Nechifor Petrut. 

Enjoy the Music! 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.