Ze Records prezinta colectia Zevolution


Propunerea a fost inaintata Dj-ului Greg Wilson in 2004.
Piesele sunt prezentate in variante noi, reeditate de nume precum
Todd Terje, Greg Wilson, Idjut Boys, Richard Sen.
Ca o extra oferta, Ze Records propune si o varinata digitala pentru noua aparitie.


 1. Kid Creole & The Coconuts – I’m Corrupt (Idjut Boys Edit)
 2. Gichy Dan’s Beachwood No. 9 – Cowboys & Gangsters (Social     Disco Club Edit)
 3. Gichy Dan’s Beachwood No. 9 – On A Day Like Today (Todd Terje     ‘Friendly Children’ Edit)
 4. David Gamson – No Turn On Red (Fat Camp version)
 5. Material with Nona Hendryx – Bustin’ Out (Rub N Tug Edit)
 6. Aural Exciters – Spooks In Space (Luke Howard & Felix     Dickinson Filthy & Foolish Edit)
 7. Was (Not Was) – Tell Me That I’m Dreaming (Greg Wilson         ZE-Edit)
 8. James White & The Blacks – Almost Black (Richard Sen’s Padded     Cell Edit)
 9. Garcons – Encore L’Amore (Leo Zero Edit)
10. Don Armando’s Seventh Avenue Rhumba Band – I’m An Indian Too     (Pilooski Edit)
11. Kid Creole & The Coconuts – Annie, I’m Not Your Daddy (Soul     Mekanik "Bounty Girls" Edit)

Digital only:
Gichy Dan’s Beachwood No. 9 – Cowboys & Gangsters (Brennan Green Edit)
Arto/Neto – Pini Pini (The Barking Dogs vs. Club Silencio "The Guitar Man" Edit)

Strut va lansa Zevolution: Ze Records Reedited pe data de 27 noiembrie 2009.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.