ZE Records 1979-2009 un disc aniversar


Pentru a marca cei 30 de ani de viata, Strut si unul dintre fondatorii ZE, Michel Esteban, au gandit realizarea unui material aniversar. ZE 30: ZE Records 1979-2009 contine si fotografii nepublicate, dar si cateva interviuri cu Esteban si cu cei care au contribuit la dezvoltarea ZE Records.

ZE Records 1979-2009 Tracklisting:

 1. Was (Not Was) – Tell Me That I’m Dreaming (Traditional 12"     Remix)
 2. Don Armando’s Second Avenue Rhumba Band – Deputy Of Love     (Mutant Disco Version)
 3. Cristina – Things Fall Apart
 4. Lizzy Mercier Descloux – Hard-Boiled Babe
 5. Alan Vega – Jukebox Babe
 6. Casino Music – The Beat Goes On
 7. James White & The Blacks – Contort Yourself (Album Version)
 8. Kid Creole & The Coconuts – Something Wrong In Paradise (Larry     Levan Mix)
 9. Material Feat. Nona Hendryx – Bustin’ Out (Seize The Beat     Version)
10. Garcons – French Boys
11. Aural Exciters – Maladie D’amour
12. Suicide – Dream Baby Dream (Long Version)
13. Michael Dracula – What Can I Do For You
14. Marie Et Les Garcons – Re Bop Electronic

Strut Records va lansa "ZE 30: Ze Records 1979-2009", in vara acestui an.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.