Connect
To Top

VINERI, 20 IUNIE, ora 21:00

TEATRUL INDART – ”Traieste-ti fanteziile” dupa John Tobias

Fantezii La conu Iancu micNici o alta specie nu reuseste sa complice treburile in ceea ce priveste sexul cu atat de mult umor involuntar, cum o face specia umana, cu tabuurile, conventiile si inversarile barbat-femeie, cu nevoile sale de putere si dragoste, mereu in conflict.” – John Tobias

”Traieste-ti fanteziile”, adaptare dupa piesalui John Tobias, este o satira la adresa cartilor motivationale. De exemplu: „Ce puteti face pentru a avea o viata perfecta“… „Cum puteti avea un cuplu perfect”… „Cum puteti deveni o femeie perfecta”… sau „un barbat perfect”… si multe alte forme ale perfectiunii pe care, cu siguranta, nu le poate atinge nimeni niciodata.

Un cuplu, a carui atractie reciproca s-a diminuat de-a lungul timpului, gaseste solutia pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: „Traieste-ti fanteziile – o carte utila pentru sanatate si fericire“. De aici se declanseaza o comedie de situatie plina de savoare si dinamism, cu rasturnari surprinzatoare si scene de un comic dezlantuit, in cel mai clasic stil bulevardier, in care sunt implicati, pe langa cuplul Cucu si vecinul voyeur si hotul bolnav de ulcer, intrat in apartament.

Regia: Bogdan Gagu
Distributie: Adriana Gulutanu, Cristi Martin, Catalin Stelian, Alin Brancu si Silvia Gagu
Scenografia: Razvan Plaiasu; Costume: Catalina Tabacaru;Foto: Stefan Cociorvei;
Ilustratie muzicala: Dan Simion; PR: Natalia Martian

Productie Teatrul InDArt: www.indart.ro

Suport artisti: 20 lei
Biletele se pot rezerva telefonic la: 0755 566 465

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...