Vezi cum arata casa cu baie, bucatarie, living si dormitor in doar 9 mp

De la un an la altul, conceptul de micro casa ecologica se dezvolta tot mai mult, aparand noi si noi modele de constructii modulare prefabricate compacte, usor de adaptat in mediul urban si nu numai.

casuta 9 metri patrati pe platforma din lemnIti poti imagina ca in doar noua metri patrati pot incapea o baie, o bucatarie, un dormitor si un dormitor? Chiar daca pare greu de crezut, un cuplu de francezi inventivi care practica de ani buni turismul ecologic a demonstrat ca acest lucru nu este imposibil.

Nathalie si Louis Blanco au creat Carré d’Etoiles, un concept unic de casuta prefabricata din lemn ce poate fi folosita atat in calitate de locuinta permanenta de catre persoanele tinere din mediul urban, care petrec foarte putin timp acasa, cat mai ales in calitate de casuta de vacanta.

Casutele ecologice Carré d’Etoiles au amprenta de 3 x 3 metri si sunt confectionate din lemn masiv de cea mai buna calitate, atat la interior cat si la exterior. Fereastra luminator in forma de hublou din tavanul constructiei cubice este elementul care o face unica. Si asta deoarece dormitorul compus dintr-un singur pat matrimonial se afla chiar sub fereastra tip hublou, oferind in timpul noptii o splendida panorama a cerului instelat.

De altfel, producatorii ofera in pretul de vanzare si un kit astronomic, compus dintr-un telescop in valoare de 500 Euro, o harta astrala si mai multe jocuri de astronomie, facand din casutele din lemn mini observatoare astronomice portabile, dimensiunea redusa a acestora facandu-le usor de transportat.

Suprafata de doar 9 metri patrati a micro casei din lemn a fot impartita cu ingeniozitate, astfel incat sa contina toate facilitatile necesare unei vieti normale. La parterul constructiei cubice este amenajat un mic living open space, o chicineta, baia (compusa din doua incaperi) si un dressing compact.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2014/02/vezi-cum-arata-casa-cu-baie-bucatarie-living-si-dormitor-in-doar-9-mp-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.