Vezi cum arata casa care se monteaza intr-o singura zi – IMAGINI –

O echipa de arhitecti spanioli a creat un concept de casa modulara prefabricata a carei montaj dureaza o singura zi si pentru care au primit deja o multime de comenzi din intreaga lume.

6-living open space interior casa modulara prefabricata 27 mp abaton spaniaAPH80 este denumirea proiectului care a prins viata in 2013, devenind in scurt timp extrem de popular printre iubitorii de locuinte compacte de pe mai multe continente, datorita designului minimalist si a confortului pe care il ofera intr-o suprafata atat de mica. Multi dintre specialistii in domeniu sustin ca APH80 se aseamana cu o casuta pentru papusi adusa la scara umana.

Casa APH80 este realizata integral din lemn, are forma clasica, datorita acoperisului cu doua ape, si poate fi amplasata aproape oriunde, sustin arhitectii companiei spaniole dezvoltatoare. Proiectata pentru a fi locuita de doua persoane, adica de o familie tanara, casa de 27 metri patrati poate fi folosita atat in calitate de locuinta permanenta cat si in calitate de casuta de vacanta.

Constructia la cheie a unui modul APH80 are loc la atelierele Abalon din Madrid si dureaza intre 6 si 8 saptamani, fiind apoi transportata in locatia cumparatorului, unde se monteaza in cel mult 24 de ore.

Pare incredibil cum in aria de 9 x 3 metri ai casei modulare prefabricate au incaput un open space cu living si bucatarie, o baie si un dormitor, fiecare dintre cele trei incaperi fiind…

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2014/03/vezi-cum-arata-casa-care-se-monteaza-intr-o-singura-zi-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.