A venit iarna. 10 metode babesti de incalzire a casei cu cheltuieli minime

blank

Incalzirea locuintei in sezonul rece ne supune la cheltuieli din ce in ce mai mari, odata cu cresterea preturilor la gazele naturale si curentul electric.

incalzirea-caseiExista insa trucuri sau metode, asa zis “babesti”, ieftine si la indemana oricui, cu ajutorul carora putem mentine confortul termic in casa pe timp de iarna, aducand si economii la bugetul familiei. Iata care sunt acestea:

1. Daca ferestrele casei tale sau ale celei in care stai cu chirie sunt vechi, cu tamplarie din lemn, asigura-te ca sunt bine chituite si nu permit patrunderea aerului rece in interior. S-a demonstrat ca ferestrele sunt responsabile pentru cele mai mari pierderi de caldura ale unei locuinte, asa ca etanseizarea lor este extrem de importanta.

2. Pana si ferestrele tip termopan inregistreaza pierderi de caldura, prin geamuri. Pentru a diminua aceste pierderi care te afecteaza nu doar din punct de vedere termic, ci si financiar, inlocuieste perdelele vaporoase cu draperii dense, eventual chiar dublate, pe verso, cu un strat termoizolator ce nu va permite caldurii sa iasa din casa.

3. Un alt truc folosit de generatii intregi este acumularea caldurii oferite de soare in timpul zilei. Nu uita sa descoperi ferestrele in fiecare dimineata insorita, pentru a permite caldurii sa patrunda in interiorul casei tale. Imediat dupa apusul soarelui trage…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2013/11/vine-iarna-10-metode-babesti-de-incalzire-a-casei-cu-cheltuieli-minime/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.