Vacanțe de vis pentru cei ce ajută

blank

Asociația “Salvează o inimă”, în parteneriat cu Touristry și Plus Communication, lansează proiectul național “Vacanță pentru un suflet generos”, prin intermediul căruia oferă, în urma unei tombole, sejururi gratuite în mai multe locații turistice din România, persoanelor care donează pentru cazurile umanitare de pe platforma de donații online, www.salveazaoinima.ro.
afisProiectul are ca obiective principale, atât salvarea copiilor care suferă de maladii grave și care au nevoie urgentă de ajutor, cât și promovarea turismului din România prin mijloace inedite. Până în prezent, în luna iunie, peste 1.000 de persoane au donat pentru cele 17 cazuri umanitare active de pe platforma Asociației “Salvează o inimă”, înregistrându-se suma de 12.000 de euro. Donatorii din luna iunie vor participa la o tombolă organizată în cadrul proiectului și au șansa să câștige una dintre vacantele oferite de sponsori. Același proces va fi repetat în fiecare lună din acest an, iar numărul premiilor va crește de la lună la lună.
“Considerăm că am stabilit o legătură inedită, pentru unii chiar surprinzătoare, între mediul turistic din România și sfera campaniilor umanitare. În felul acesta ne-am propus să impulsionăm persoanele din România să ajute copii care au nevoie de fonduri pentru a se însănătoși, iar, totodată, aceștia au șansa de a beneficia de un sejur gratuit într-o locație turistică specială. Suntem convinși că acest proiect-pilot va avea succes în România, dovadă face faptul că, în primele zile de la debutul proiectului, am primit nenumărate cereri din partea mediului de afaceri din turism, pentru a oferi vacanțe gratuite persoanelor care donează pe website-ului www.salveazaoinima.ro”. Până la ora actuală, cinci unități de cazare importante s-au alăturat deja proiectului, iar altele sunt în curs de afiliere”, declară specialistul în turism Alice Udrea, fondatorul Touristry și coordonatorul proiectului național “Vacanță pentru un suflet generos”.
“Suntem foarte încântați că, în sfârșit, am reușit să punem pe picioare acest proiect pe care îl pregătim de la începutul anului. Ne bucurăm foarte mult că am găsit, în mediul turistic, oameni cu suflet care au înțeles cât este de important să ajutăm copii care au nevoie de o mână întinsă din partea societății. Îi mulțumim foarte mult lui Alice Udrea, deoarece domnia sa a fost liantul între noi și mediul turistic românesc. Suntem nerăbdători să acordăm premiile pe care mediul turistic românesc le pune la dispoziția donatorilor”, declară Vlad Placintă, președintele Asociației “Salvează o inimă”.
Asociația “Salvează o inimă” este singura organizație caritabilă din România care a introdus sistemul de recompensă pentru fiecare donație realizată pe platforma online, concept care a fost preluat de la marile organizații caritabile din Statele Unite ale Americii. Organizația a reușit să strângă, de la lansarea platformei de donații online (martie 2014), peste 100.000 de euro, bani care au fost direcționați către salvarea copiilor cu maladii grave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.