V for Vintage – târg de design contemporan si cultură vintage

Pe 10 și 11 noiembrie, V for VINTAGE, târg de design contemporan și cultură vintage, conectează creativii locali și colecționarii cu cea mai mare comunitate de pasionați de design și cultură vintage din România.

Unde? La Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35)

Orașul se schimbă, la fel și noi. Credem și susținem activ comunitățile creative să crească și suntem motorul care alimentează cele mai bune proiecte și inițative din București, Timișoara, Cluj și alte orașe care își dau întâlnire la cel mai important târg de design contemporan și cultură vintage, în fiecare an.

Două zile de #latesttrends#futuredesign#creativeminds și #contemporaryunique pieces sunt expuse în planșa care îi aduce împreună pe iubitorii de shopping alternativ și creatorii de frumos. Colecțiile lor devin punctul tău de inspirație, totul într-un singur punct: V for VINTAGE.

Suntem cel mai important showroom sau cea mai cunoscută galerie de design, spune-i cum vrei tu. Aici găsești fresh and interesting designers, some of #thebest selected #romaniandesign in town. Inspired to make a change?

Ce îți pregătim: DESIGN VESTIMENTAR | ACCESORII ȘI BIJUTERIE CONTEMPORANĂ | VINTAGE AUTENTIC

▶️ V for #contemporarydesign
V for VINTAGE aduce o selecție de designeri facuta de un juriu internațional format din: Giovanni Ottonello (art director IED – Istituto Europeo di Design), Myra Postolache (founder The Secret Code of Fashion și contributor Vogue Italia) și Laura Călin (fondator V for VINTAGE).
▶️ V for #vintageculture
Peste zece colecționari aduc vintage autentic spre bucuria pasionaților de bijuterii cu poveste și a comorilor bine păstrate.
▶️ V for #futuredesign
Absolvenții de top de la trei universități de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara, expun în cadrul târgului colecții dedicate și instalații.
▶️ V for #learning
Conector al iniţiativelor locale de design, V for VINTAGE și Design FEED organizează, în această toamnă, primul workshop creativ susținut în România de Istituto Europeo di Design.

V for VINTAGE #21 înseamnă două zile de shopping alternativ, un loc dedicat comunității oamenilor pasionați de design, artă, experiment, #goodtaste și design contemporan.

PREMIUL de Popularitate – este votat de către vizitatorii târgului și oferit celui mai popular designer la V for VINTAGE #21 – What’s your favorite?

Ediţia V for VINTAGE #21 este susținută de:
RADIO GUERRILLA
Lifestyle & Fashion: Elle RomaniaGLAMOUR RomaniaUnica.roRevista FPM
Design & Culture: Design FEEDFeericIgloo mediaBanchiza UrbanăThe InstituteDiplomaModernism Punct RoRevista Atelierul
City Life: NOIZZ.roMetropotamDivaHair.roLife.roEva.roKfetele.roDreamingof.netIQadsFEEDER.roSuete.ro

Powered by: Urban Monkey si frufru

PROGRAM:
Sâmbătă 10 noiembrie: 11.00 –19 .00
Duminică 11 noiembrie: 11.00 – 19.00
Prețul unui bilet de intrare: 15 Lei
Biletele se pot achiziționa la eveniment sau online aici: https://eventbook.ro/other/bilete-v-for-vintage-21
#VforVINTAGE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.