UrbanEye Film Festival 2018

blank
👀 În perioada 7-11 noiembrie orașul își deschide porțile la UrbanEye Film Festival. Vino să-i cunoști poveștile și să-l privești din noi perspective la Cinema Elvire Popesco și Apollo 111.

🎬 Vor fi 5 zile intense, pline cu filme din toată lumea, urmate de dezbateri și sesiuni de Q&A cu realizatorii lor și alți invitați.

❓ Ediția curentă are ca temă principală locuirea, explorată sub diversele ei forme. Pe lângă acestea vor putea fi văzute filme despre arhitecți contemporani semnificativi, despre noi abordări ale orașelor prin intermediul jocurilor, precum și alte subiecte relevante despre mediul construit.

✔️ Așa cum te-am obișnuit, nu vor lipsi atelierele pentru copii, atelierele pentru liceeni și evenimentele speciale, printre care se numără expoziția despre locuirea în România, realizată în parteneriat cu MKBT: Make Better și tururi ghidate.

📌 Pentru program și detalii intră pe http://urbaneye.ro/
Bilete aici: https://eventbook.ro/program/urbaneye

Pentru mai multe informații, propuneri sau întrebări, nu ezitați să ne contactați: http://urbaneye.ro/contact/

Festivalul de Film UrbanEye este un proiect al asociației ARTA în dialog, proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional și de Ordinul Arhitecților din România din timbrul arhitecturii.
#cofinantatdeAFCN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.