Un vagon de tren din secolul 19 transformat intr-o cocheta casuta de vacanta – imagini –

Un vagon de tren din secolul 19 a primit o a doua viata, de aceasta data sub forma unei casute de vacanta, in comitatul Cornwall din Marea Britanie.

1 vagon de tren vintage transformat in casuta de vacantaNascut la Londra, in 1896, vagonul de tren cu numar de serie 1353 a deservit Caile Ferate Britanice, la inceput pentru transportul pasagerilor, iar ulterior pentru transportul marfurilor. In anul 1932 a fost casat si tras pe linie moarta, dupa aproape patru decenii de munca zilnica.

Dupa alte zeci de ani, un admirator infocat al trenurilor de epoca a cumparat vagonul vechi si uitat intr-un depou din comitatul Cornwall, transformandu-l intr-o superba casuta de vacanta pe care a botezat-o Old Luggage Van (vechiul furgon) si a “plantat-o” pe proprietatea sa dintr-o zona impadurita.

Interiorul casutei le ofera oaspetilor toate conditiile necesare pentru petrecerea unei vacante confortabile. Vechiul vagon de tren de 17,5 metri patrati detine acum o baie, o bucatarie, un mini living, dar si un dormitor, dotat cu un pat matrimonial.

Zona de zi sau livingul ocupa una dintre extremitatile vechiului vagon si este mobilat cu doua fotolii care strajuiesc o masuta de cafea, un loc de luat masa, cateva rafturi pline cu carti si un…

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2014/02/un-vagon-de-tren-din-secolul-19-transformat-intr-o-cocheta-casuta-de-vacanta-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.