Ultimele zile de preţuri promoţionale pentru cel mai mare festival din România, Bestfest

A mai rămas aproximativ o lună până la startul celei de-a şaptea ediţii de B’ESTFEST, fanii celui mai mare festival din România având şansa de a-şi achiziţiona bilete la preţuri promoţionale doar până la finalul lunii iunie!

B’ESTFEST Summer Camp va avea loc anul acesta în weekendul 5 – 7 iulie, printre artiştii confirmaţi numărându-se nume precum: Texas, Nas, Chase & Status, The Heavy, Nneka, Enter Shikari, Biohazard, Soilwork sau Noisia, dar şi trupe autohtone ca Viţa de Vie, Vama, Subcarpaţi, Electric Fence, Coma, ROA, alături de multe alte nume.

Cei care nu vor să rateze şansa de a se bucura de 3 zile şi 3 nopţi de festival, ce vor aduce cu ele peste 40 de concerte şi o mulţime de activităţi, mai au la dispoziţie doar câteva zile pentru a achiziţiona abonamente la doar 150 de lei, oferta fiind valabilă până pe 30 iunie. În perioada 1-7 iulie, preţul abonamentelor va fi de 199 de lei, în timp ce biletele de o zi vor fi disponibile la preţul de 99 de lei, putând fi achiziţionate de pe site-ul www.myticket.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta.

Ediţia din acest an a celui mai mare festival din România recomandat la nivel internaţional drept una dintre cele mai frumoase destinaţii de vacanţă pentru iubitorii evenimentelor de gen, se va desfăşura în acelaşi B’ESTFEST Park, la iarbă verde. Situat pe malul lacului Pasărea, pe islazul comunei Tunari, la doar câteva minute de centrul Capitalei, B’ESTFEST Park este un mic colţ de rai ce se transformă în fiecare an într-un oraş miniatural, gazda perfectă pentru zeci de mii de tineri dornici să experimenteze adevărata atmosferă de festival.

Zeci de ore de muzică live, jocuri, expoziţii, ateliere, zone de relaxare sau sporturi… mai mult sau mai puţin extreme, diferiţi comercianţi şi felurite preparate culinare sunt doar câteva dintre elementele care au transformat B’ESTFEST Summer Camp într-unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale ale verii. Şi cum cea de-a şaptea ediţie a festivalului va fi sărbătorită cu preţuri speciale pentru bilete şi abonamente, fanii ‘planetei B’ESTFEST’ mai au doar câteva zile la dispoziţie pentru a profita de oferta promoţională, detalii suplimentare fiind disponibile pe www.bestfest.ro şi www.facebook.com/Bestfest.Romania

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.