Trupa Deepcentral incinge atmosfera pe cea mai inalta plaja din Bucuresti

Sambata, 11 mai, Radio Deea te invita  incepand cu ora 22.00 la party cu Deepcentral pe Terasa Sun Sensations Beach Club .

concert-deepcentral

Trupa DEEPCENTRAL sustine un concert la terasa Sun Sensations Beach Club, facand show la sfarsit de saptamana, pentru toti doritorii de distractie. Baietii vor interpreta pentru fanii lor cele mai cunoscute piese ale lor, printre care si hit-ul care a facut valuri pe toate posturile de radio, “O stea”. Petrecerea organizata de Expopedia International se anunta una incendiara, avand in centrul atentiei un concert care va incinge la maximum atmosfera.

Plaja cu nisip, sezlonguri, baldachine, zona de divertisment si atractii pe apa, piscina decorativa, beach bar spectaculos, toate ii asteapta pe invitati pe terasa. Pe langa concertul special trupei Deepcentral se mai numara si alte surprize, care ii vor uimi pe toti cei prezenti.

Concert Deepcentral pe Terasa Sun Sensations Beach Club

Terasa Sun Sensations Beach Club este situata la etajul 1, la Sun Plaza Shopping Center (Calea Vacaresti nr. 391, Sector 4, Bucharest, Romania).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.