Trupa de dans Hansel și Gretel Făgăraș,campioană mondială în Ungaria (galerie foto)

După ce au fost selecționați și au participat în luna martie la un concurs internațional organizat de I.F.M.D (Federația Internațională de Dans Modern) la Timișoara,au obținut șapte premii pentru șapte dansuri,respectiv trei premii doi și patru premii întâi,trupa de dans Hansel si Gretel a mers mai departe la un nivel mondial,continuând lupta în ciuda multelor dificultăți și piedici întâmpinate.

DSC_8003Concursul de dans a avut loc în Ungaria, localitatea Szigetszentmiklós în perioada 21 – 23 iunie 2013.

Nu a fost ușor, dar s-au descurcat de minune. Au luptat și au caștigat. Au dansat șase dansuri și au venit acasa cu patru premii: (I,II,III) și doua mențiuni.

Faptul ca sunt micuți, cu vărste cuprinse între șase și zece ani,nu i-a împiedicat să fie învingatori, dând dovadă de mult curaj perseverență și performanță pe tot parcursul activitățiilor.

Doar două formații de dans au reprezentat România la acest campionat.Și una dintre ele a fost trupa Hansel și Gretel din Făgăraș. Au învins și au ridicat steagul României obținănd cupa Mondială.

Au reușit asemenea performanță,deoarece pe toți îi unește în această trupa un singur sentiment: pasiunea lor pentru dans dar și dragostea reciprocă pentru instructorul lor Adela Mihalcea  care i-a motivat si i-a încurajat mereu! HaHhnasdasdaskkjj

P1080653P1080660P1080668P1080669

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.