Trentem++ller lanseaza in noiembrie colectia Reworked-Remixed

Reworked-Remixed by Trentemoller

Inca de la inceputul carierei sale, producatorul din Danemarca a fost cunoscut pentru hiturile de club pe care le-a remixat pentru alti producatori: The Knife (“We Share Our Mother’s Health”) sau  Royksopp (“What Else Is There?”)

Noua apritie intitulata “Reworked/Remixed goes” include versiuni noi pentru piese semnate de artisti ca Depeche Mode, UNKLE, Andrew Weatherall, Kollektiv Turmstrasse, sau Modeselektor cu Thom Yorke.

Reworked/Remixed – tracklisting:

Reworked/Remixed Disc 1:

 1. Trentemøller – Sycamore Feeling (Marie Fisker Version)
 2. UNKLE – The Answer feat. Big in Japan (Baltimore)     (Trentemøller Remix)
 3. The Dø – Too Insistent (Trentemøller Remix)
 4. Trentemøller – Tide (Efterklang Remix)
 5. Trentemøller – Silver Surfer, Ghost Rider Go !!! (Andrew     Weatherall Prinz Mix)
 6. Franz Ferdinand – No You Girls (Trentemøller Remix)
 7. Trentemøller – Tide (Modeselektor’s Last Remix Ever)
 8. Modeselektor feat. Thom Yorke – White Flash (Trentemøller     Remix)
 9. Lars and The Hands Of Light – Me Me Me (Trentemøller Remix)
10. Kasper Bjørke – Does Not Matter feat. The Pierces (Trentemøller Remix)
11. Trentemøller – Tide (Alternative Instrumental Version)

Reworked/Remixed Disc 2:

 1. Trentemøller – Neverglade (Trentemøller Remix)
 2. Chimes And Bells – The Mole (Trentemøller Remix)
 3. Trentemøller – … Even Though You’re With Another Girl (I     Blame Coco Version)
 4. Efterklang – Raincoats (Trentemøller Remix)
 5. Trentemøller – Neverglade (UNKLE Surrender Sounds Session #16)
 6. Depeche Mode – Wrong (Trentemøller Club Remix)
 7. Sleep Party People – The Dwarf And The Horse (Trentemøller     Remix)
 8. Mew – Beach (Trentemøller Remix)
 9. Trentemøller – … Even Though You’re With Another Girl     (Kollektiv Turmstrasse Remix)
10. Giana Factory – Dirty Snow (Trentemøller Remix)
11. Trentemøller – Neverglade (Instrumental Version)

In My Room va lansa compilatia “Reworked/Remixed” semnata Trentemøller pe data de 8 noiembrie 2011.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.