A transformat o casa de 70 mp cu etaj intr-un paradis

Dupa ce vei vedea cum arata aceasta casuta de 70 mp cu tot cu etaj, vei intelege ca o familie obisnuita nu are nevoie de o casa mai mare pentru a trai confortabil.

1-loc de luat masa pe terasa casa mica 70 mp cu etajCu suprafata apropiata de cea a unui apartament cu 3 camere, aceasta casa dispune de doua dormitoare, doua bai, un living si o bucatarie cu un generos loc de luat masa. Pe langa toate acestea, proprietarii se mandresc cu un dining amenajat in exteriorul casei, pe terasa acoperita si cu o frumoasa gradina cu pini si palmieri umbrosi.

Anto Asun, de profesie designer de interioare, isi dorea de ceva vreme o casuta in care sa se poata refugia in zilele in care simtea nevoia sa fuga de agitatia orasului in care locuieste. Asa ca in clipa in care a vazut anuntul de vanzare a acestei casute de 70 mp cu etaj, s-a bucurat nespus.

Imediat dupa cumparare, s-a avantat in renovarea micului imobil, transformandu-l intr-un mic paradis decorat in alb si crem, cu mici accente bleu si de culoarea mierii. Vechea pardoseala din placi ceramice rosiatice a fost ascunsa sub…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/10/o-frumoasa-casa-de-70-mp-in-tonuri-de-unt-miere-si-mici-accente-bleu/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.