Connect
To Top

Top Track – Daniele Papini ” Church Of Nonsense”

Daniele Papini   Muzica electronica din Italia se manifesta in aceasta perioada cu o nou productie tip "monster" pentru dancefloor.
   Fiecare DJ ar trebui sa aiba, la un moment dat, acel moment perfect; productia pe care o lanseaza sa fie contruita in jurul unei linii puternice de bass."Church Of Nonsense" a fost creata pentru timpuri ca acestea….Realese-ul semnat Daniele Papini (originar din Florenta – Italia, acum rezident intr-un club din Berlin) vine cu un sound minimal techno care creeaza, in marile cluburi, valuri….Imaginati-va: un rinocer furios caruia i se da drumul pe ringul de dans….aaaaaa?????????? Cand asculti in club aceasta piesa la un "big sound system", efectul este devastator….Este minimal techno pur, este stilul muzicii electronice in 2008.

Label Alchemy Italia   Nu este o surpriza faptul ca o astfel de productie apartine unui italian. Label-ul Minus sustine ca 75% din productiile pe care le primesc apartin unor producatori din aceasta zona; ei manifesta un apatit urias pentru minimal techno.

   In fiecare luna apar nume noi care vin cu track-uri ca acesta. Ce face ca unii sa reuseasca???? Ei bine – CALITATEA productiilor!!!

 

 

                                                video: Daniele Papini – "Church Of Nonsense"

http://youtu.be/J4Q2r8DalKM

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...