TOP 5 cele mai scumpe case ale momentului – foto –

Majoritatea oamenilor muncesc ani la rand pentru a-si putea permite cumpararea unui apartament cu doua sau trei camere, fara sa-si imagineze ca exista locuinte pentru care bogatii lumii scot din buzunare sute de milioane de Euro.

5-beverly hills casa 83 milioane euroIata care sunt cele mai scumpe 5 case ale momentului, unele dintre ele ajunse celebre datorita filmelor in care au aparut:

1. La pretul de 55 de milioane de Euro casa Palmerai, situata in centrul orasului Marrakech din Maroc, este cea mai ieftina casa din Top 5.

5-camera de zi casa 83 milioane euro beverly hills Inconjurata de un rai exotic de aproape 5 hectare de parcuri si gradini spectaculoase cu piscine, fantani arteziene si diverse locuri de relaxare, casa cu aspect de palat a fost construita in urma cu 18 ani. Proprietatea este compusa dintr-o casa principala cu suprafata de 3500 metri patrati si o cabana.

In casa principala sunt patru dormitoare, un living si un dining de dimensiuni impresionante, cu tavane de 14 metri inaltime. Toate interioarele sunt amenajate si decorate in stil specific marocan, cu incrustatii spectaculoase lucrate manual ce amintesc de Taj Mahal, una dintre cele 7 minuni ale lumii.

Lucrarile de constructie ale uriasului palat exotic lucrat in marmura, cu ziduri de 1,5 grosime, au durat trei ani si au implicat munca a nu mai putin de 2000 de muncitori.

2. In mai putin de un an se vor finaliza lucrarile celui mai inalt bloc rezidential din emisfera vestica, ale carui apartamente spectaculoase au fost deja scoase la vanzare, iar jumatate dintre ele si-au gasit deja cumparatori. Pe pozitia a doua a topului se afla apartamentul penthouse din turnul zgarie nori 432 Park Avenue, New York, vandut la…

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2014/03/top-5-cele-mai-scumpe-case-ale-momentului-galerie-foto/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.