To Top

Top 20 Radio Deea 13 – 19 Iulie 2014

logo Top 20 Radio DEEACele mai bune 20 de piese din playlistul Radio DEEA, 13 – 19 Iulie 2014, in TOP 20. Asculta Top 20 Radio DEEA in fiecare duminica de la ora 18.00.




01.London Grammar – Hey Now (Sasha Remix)

02.Nico & Vinz – Wrong (Fanfar ft. Sakso Remix)
03.Daniel Steinberg – Let Me Down (Tube & Berger Remix) [New Entry]
04.Teenage Mutants & Purple Disco Machine – The Path
05.Patrick Topping – Forget
06.Levi Da Cruz & III Cows feat. Lez Carrera – We Can Make It
07.Addal Feat. Lisa May – Morning In Love
08.Lilly Wood and The Prick – Prayer in C (Robin Schulz Remix)
09.Kiesza – Hideaway (LS2 Remix)
10.Fire The Mob – Ordinary Things
11.Mickey – Sweet Baby [New Entry]
12.Oliver $, Jimi Jules – Pushing On
13.Clean Bandit feat. Sharna Bass – Extraordinary (Klingande Remix)
14.Lissat & Voltaxx – Ain’t Nobody (Andrey Exx & Hot Hotels Remix)
15.Dole & Kom – Phara Oh
16.Second City – I Wanna Feel [New Entry]
17.Tradelove – Whoomp!
18.Rossi Sure – Holding On (Linier Remix) [New Entry]
19.Avicii – Lay Me Down
20.Calvin Harris – Summer (Stereo Players Bootleg)

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...