Connect
To Top

The Best of Disco Demands – Various Artists, compilat de Al Kent

 

the disco_demands“Seria The Disco Demands a inceput candva in anii 2000 – nu pot sa dau un an exact pentru ca nu a parut sa fie mare lucru, asa ca nu l-am notat. Am vrut pur si simplu sa scot o compilatie a catorva discuri care mi-au placut cu adevarat si poate sa scot cativa bani inapoi din ce investisem in ele. Sa cumpar niste mancare si lucruri” , Al Kent.

“Desigur ca intotdeauna au fost compilatii Disco in jur insa rar se gasea ceva care sa se indeparteze prea mult de standarde… aceleasi piese continuau sa apara iar si iar sau compilatiile prezentau discuri pe care le puteai lua de oriunde cu bani putini. Niciodata n-am gasit sensul acestui lucru. Acum cativa ani am renuntat sa judec un disc dupa valoarea lui sau dupa raritate. Bineinteles ca stilul disco presupune mai mult decat Exodus, Martin Circus, Mass Production sau Salsoul, West End si bloody Prelude records. Asa ca a fost o surpriza placuta sa descopar ca mai erau si alti oameni care gandeau la fel.

Volumul 1 a fost destul de simplu – doar cateva discuri dragute, avand singura editare un instrumental al Disco Socks; o ciudata, usor voalata referinta la miscarea disco se absoarbe. Apoi pe Volumul 2 am inclus cateva dintre editarile mele si am introdus conceptul cover up in lumea disco. Acest lucru a cauzat putina controversa, care bineinteles a fost pe placul meu. Si asa a continuat pentru cinci volume.

Avem aici seria completa, dai sau iei una sau doua fragmente, toate remasterizate, multe re-re-editate, cu multe poze dragute, de folosit. Pentru cei care au intrebat din prima zi “va exista si un vinyl” pot in sfarsit sa spun da, il aveti!”, Al Kent.

5 CD-uri si 2 vinyl-uri duble! Data lansarii: 9 ianuarie 2012

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.