Teatrul InDArt iniţiază proiectul : Teatru la terasă

Ce înseamnă asta?

TEATRU 13 iunieÎnseamnă spectacole de teatru în zilele de vineri şi stand-up în zilele de sâmbătă ale lunii iunie, combinate cu bucuria aerului liber savurat la mesele cochete ale terasei “La conu’ Iancu”. Adresa: Prof. Dr. Mihail Georgescu nr. 24.

Debutul îl face noua comedie a Teatrului InDArt,Aventură în patru. După cum scria Andrei-Florin Ciobanu pe blogul său, “e vorba despre o frumoasă piesă de teatru cu cinci actori. Că d-asta-i zice “în patru”. Nu mai înţelegeţi nimic, aşa-i? Cam aşa stau lucrurile şi cu dragostea. Câteodată se întâmplă lucruri greu de înţeles, dar frumos de privit”. Şi pentru a nu strica surpriza nimănui, curioșii sunt invitați să deslușească misterulvineri, 13 iunie, de la ora 20:00. Din distribuţie fac parte Cătălin Stelian, Adelina Mihalcea, Silvia Gagu, Robert Neagoe şi Cristina Diaconescu. Decorul a fost conceput de Gabi Izvoranu, iar de muzică şi efecte sonore se ocupă Radu Florea şi Dan Simion. Regizor: Bogdan Gagu.
După încălzirea de vineri, sâmbătă, 14 iunie urmează seria doi de râs cu Marius Gheorghe, care oferă spectatorilor singurul show de stand-up fără vulgaritate din Bucureşti, începând cu ora 20. După 9 ani alături de trupa de comedie Spitalu’9, Marius s-a lansat în “formatul single”. El este unul din entertainer-ii emisiunii Bingo România şi poate fi văzut în fiecare duminică pe Kanal D. Iar când pleacă de la TV, Marius face spectacol! Comediantul care binedispune în orice condiţii, tipul acid care dă de pământ cu complexele oamenilor, galantul din provincie ajuns la Bucureşti sau cuceritorul fetelor din staţiile de autobuz, Marius face spectacol! Cu peste 1.500 de apariţii în show-uri de stand-up comedy cât şi la Antena 1, Antena 2, Kanal D sau TVR, face un spectacol de stand-up care merită! Pentru că el nu e misogin.. el e Marius!
Teatrul InDArt este o trupă de teatru de actori profesionişti, care pune în scenă piese de 8 ani şi s-a bucurat de colaborări cu actori de pe scenele Teatrului Naţional, Notara şi Evreiesc. Printre proiectele Teatrului InDArt se numără Trupa RunAway şi Alege-ţi povestea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.