Targul de haine si accesorii Boutique Cliché – Editia “Fashion Bloggers Closet Sale”

Daca te intrebai cand si unde va avea loc cea de-a sasea editie a Boutique Cliché, afla ca anul acesta targul de haine si accesorii te asteapta pe 9 si 10 mai, incepand cu ora 11:00, in LOKAL (Mihai Eminescu, 57).

Afis Boutique ClicheVino sa faci cunostinta cu bloggeritele tale preferate si sa achizitionezi haine si accesorii chiar din propria lor garderoba, la Fashion Bloggers Closet Sale!

Targul va reuni intr-un singur loc bloggerite de fashion din toata tara, care sunt nerabdatoare sa iti puna garderoba la dispozitie pentru a-ti inspira alegerile vestimentare ulterioare. Cu siguranta vei avea de unde alege, deoarece la targ vei gasi si expozanti precum Catryoshka, Maladie Culturelle, Beatrix Color, Zestre și mulți alții.

Insa surprizele nu se opresc aici! Partenerii nostri de la Atelierele Ilbah ti-au pregatit sesiuni de make-up gratuite si un workshop de stilism cu Hilda Mezei, absolventa a prestigioasei academii de moda Central Saint Martins din Londra. Laura Constantin te asteapta si ea la standul Henna Journey pentru a-ti decora pielea cu motive traditionale indiene!

Trebuie să îţi amintim şi de tombola noastra, la care poti castiga tot felul de premii, de la sponsorii nostri Vivo-Fusion Street Food, AVON, Remington si Books Express!

Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe www.facebook.com/boutiqcliche!

Te asteptam sambata si duminica la LOKAL, sa le intalnesti pe bloggeritele tale preferate!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.