Stația 13 I. L. Caragiale | premieră

Stația 13, în regia lui Alexandru P. Rusu, aduce împreună personaje celebre ale lui Caragiale, precum Rică Venturiano, Zița, Cetățeanul Turmentat, dar pe care le regăsim în contexte inedite, alături de alte personaje mai puțin cunoscute din schițele dramaturgului (C.F.R., Lună de miere, Art. 214), dar la fel de ofertante și savuroase.

Universul lui Caragiale este inconfundabil, este un univers care uneori frizează absurdul, alteori este încărcat de o poezie subtilă – cu această ocazie, îl veți descoperi și pe Caragiale poetul, o latură a sa pe nedrept trecută cu vederea până acum. Caragiale este eternul nostru contemporan, de aceea este și va fi actual în orice epocă, reprezentând o esență a specificului românesc, pe care numai el a știut să o surprindă atât de nuanțat, cu o ironie benignă, cu duioșie și înțelegere. Stația 13 își propune să valorifice bogăția universului caragialesc și să aducă în lumina scenei aspecte mai puțin explorate din opera lui Caragiale.

Regia: Alexandru P. Rusu
Adaptare scenariu: Silvia Dumitrache
Scenografia si video design: Ileana Zirra
Sound design: Starlake
Grafică: Mădălina Sinoae

Cu: Dan Apavaloaie, Ana Maria Bercu, Remus Stănescu, Valentina Visarion Mingopol

După spectacol vă invităm la o petrecere în stilul “Nenea Iancu” pe notele de jazz ale marelui pianist Marius Vernescu. În cadrul acestei petreceri avem degustări de vin și whiskyuri și de asemenea puteți să vă delectați cu sushi și să participați la un masterclass de sushi ținut Irinel Birjaru și încă multe alte surprize de neratat!!!

bilete 13 februarie : https://www.iabilet.ro/bilete-casa-caragiale-statia-13-52121/?q=statia
bilete 14 februarie : https://www.iabilet.ro/bilete-casa-caragiale-statia-13-52103/

Vă așteptam cu drag!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.