Connect
To Top

Sonar 2008 – alegerea lui Josh Wink si Ovum Recordings

Josh Wink   Motivul pentru care echipa Beatportal a plecat din Berlin la Barcelona (Festivalul Sonar 2008) il reprezinta DJ-ul, producatorul si boss-ul label-ului Ovum – Josh Wink.
Wink a fost in line up – ul evenimentului multi ani, inca de la a doua editie a acestuia, dar anul acesta Sonar il prezinta in calitate de gazda a unui party marca Ovum Recordings.
   Reprezentantul Beatportal l-a intrebat care este cea mai tare piesa pentru Sonar 2008???
   Iata ce a raspuns Josh Wink:

Josh Wink   " Este un remix al lui Todd "The God" Terry pentru piesa mea "Stay Out All Night". Masterizarea finala nu a fost facuta inca. Stiu ca este vorba de o productie care-mi apartine, dar chiar este cea mai buna piesa din set-urile mele in acest moment. Eu si Todd Terry am discutat despre un proiect comun, i-am dat "Stay Out All Night"; lui chiar i-a placut piesa si m-a intrebat daca o poate remixa. A facut lucrul asta. Mi-a prezentat 7 versiuni. E nebun!!!! Pe de alta parte Todd Terry a fost unul dintre "motivele" pentru care am dorit sa intru in muzica house, asa ca a fost o onoare sa mi se ofere posibilitatea de a lucra cu el".
   Remix-ul lui Todd Terry pentru "Stay Out All Night" nu a fost lansat inca…dar si piesa in varianta originala Josh Wink are argumentul calitatii…

 

                                               video: Josh Wink – "Higher State of Conciousnes"

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...