Softronic Craiova 2015 – galerie foto –

Azi 16 martie, colegul nostru Marius Stefanescu  avut ocazia prin bunavointa unui bun prieten si mare om, Prundeanu Cristian, precum si cu acceptul conducerii, sa vizitez fabrica de locomotive SOFTRONIC Craiova.

Ghidat, insotit si cu explicatiile de rigoare, a  luat fabrica la pas, incepind cu partea de know-how, in birouri moderne, frumoase si curate. In atare conditii, cu dotari de ultima ora, totul se desfasoara cu precizie de ceas elvetian……..fiecare departament cu treaba lui, bucatica lui ce o are de dus la capat, dupa un grafic bine stabilit. din cladirea de sticla, moderna si noua, inca in curs de amenajare, am coborat in zona de productie. Ei, de aici a crescut gradul lui de uluire proportional cu ce vedeam acolo.
,,Am avut ocazia, pentru prima data in viata mea, sa vad cum se construieste o locomotiva, cum prinde viata incepand de la …………….de la partea de proiectare, design, planuri, etc……………..debitarea materialelor necesare, folosindu-se utilaje de ultima generatie. Vedeam bucati de piese metalice cum se pun una linga alta si, modular, apar elementele locomotivei ” a  declarat Marius .
Asa cum veti vedea in cele citeva imagini luate  la cald , rama Hyperion 2 prinde forma, are sasiul si corpul facute, partile de rulare, boghiurile, osiile, pantografele sunt venite, urmeaza sa inceapa montajul.
LEMA 018 era in hala, inca nuna ( fara numar ) pe linia de montaj. Din vechi, doar in curs de remodernizare, era un vagon PKP ce va intra in corpul trenului de Motru deservit de Softrans.
Vizionare placuta si apreciati la justa valoare munca acelor oameni entuziasti, care dau totul ca sa faca treaba buna.
Multumesc incaodata conducerii Softronic si domnului inginer Prundeanu Cristian care mi-a fost ghid in aceasta vizita.

Pentru Radio DEEA – fotoreporter –  Marius Stefanescu  😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.