Smart ID Dynamics este “Partner of the year 2018” pentru SEE & CEE la Summit-ul Regional al Partenerilor Zebra Technologies

Bucuresti 4 iulie 2019. Smart ID Dynamics, lider de piață în România pe segmentul soluțiilor pentru mobilitate enterprise, a primit premiul “Partner of the year 2018” pentru  Europa Centrală și de Est în cadrul Summit-ului Regional al Partenerilor Zebra Technologies, care a avut loc anul acesta în Viena. Premiul reprezintă o recunoaștere a rezultatelor înregistrate pe piață din România – cifra de afaceri, inovație, expertiză, loialitate și flexibilitate.

“Poziția de lider de piață pentru Centrul și Sud Estul Europei este o recunoaștere a investițiilor pe care le-am făcut de-a lungul timpului într-un model de business absolut inovativ la nivelul pieței din România. O astfel de inovație ne-a permis să construim avantaje competitive interne, la nivelul proceselor și al soluțiilor proprii dezvoltate de hub-ul nostru de tehnologie din România și Moldova, imposibil de copiat de către principalii competitori. La nivel extern, am mizat întotdeauna pe flexibilitate și agilitate, pe viteză de reacție la dinamica pieței, la schimbările intervenite în comportamentul clienților și al competiției de tip “me too”. Credem cu tărie că suntem printre puținele companii din piață care au obținut avantaje competitive incredibile din anticiparea schimbărilor intervenite în piață, schimbări care s-au regăsit întotdeauna în reinventarea continuă a modelului de business în beneficiul clienților noștri”, a declarat Daniel Boangiu, Managing Partner Smart ID Dynamics România & Moldova.

SmartID Dynamics furnizează soluții software și servicii profesionale integrate cu computere mobile robuste, scanere coduri de bare și imprimante de coduri de bare care asigură vizibilitate în timp real asupra proceselor din cadrul organizațiilor. Compania a fost înființată în 2010 de către Daniel Boangiu și Romeo Iacob, experți cu peste 20 de ani de experiență în mobilitate, a ajuns la o cifra de afaceri, în 2018. de peste 15 milioane de Euro și un profit net de peste 1,3 mililioane de Euro.

Smart ID Dynamics are în prezent 100 de angajați și colaboratori, deține cea mai mare și mai stabilă echipă de specialiști certificați din piață, rezultat al unui program de investiții și de dezvoltare a echipei de management constant, de-a lungul celor peste 8 ani de existență pe piața din România.

Echipa de consultanți Smart ID Dynamics este specializată în dezvoltarea de aplicații mobile enterprise, soluții de colectare de date în timp real aplicate mediului industrial (IoT), trasabilitate, inventariere, managementul activelor, managementul incidentelor, sisteme de control al depozitelor, soluții fiscale pentru retail etc. Cu inovații incredibile și la nivelul modelului de servicii de consultanță, Smart ID Dynamics se află în topul companiilor care oferă flexibilitate, agilitate și implementare rapidă a soluțiilor  de business cu rezultate măsurabile.

“Recunoașterea de care ne-am bucurat în cadrul Summit-ului Regional Zebră Technologies de la Viena este o certificare a poziției de lider de piață, în special a strategiei noastre focusate pe inovație și pe nevoile emergente ale clienților din piețele pe care le acoperim în prezent. Vom continua să ne concentrăm în viitor pe dezvoltarea parteneriatului cu Zebra Technologies, pe dezvoltarea parteneriatului cu clienții noștri, dar și pe continua adaptare și inovare la nivelul modelului de business. Le mulțumim clienților noștri, companii multinaționale și companii locale pentru încrederea pe care ne-au acordat-o de-a lungul timpului”.

Pentru detalii suplimentare referitoare la acest comunicat, ne puteți contacta la adresa de email romeo.iacob@smartid.ro sau la 0725265396.

Despre Smart ID Dynamics

Smart ID Dynamics este o companie cu capital integral românesc, fondată în anul 2010, care a ajuns în 2018 la o cifră de afaceri de peste 15 milioane de euro și 100 de angajați și colaboratori.

Compania are un portofoliu de peste 3000 de clienți, peste 250 de proiecte software implementate și o flotă de peste 17 mii de echipamente în piată.

Oferta Smart ID Dynamics înglobează produse software proprii, concentrate pe dezvoltări pentru digitalizarea și automatizarea proceselor industriale prin soluții de mobilitate enterprise, a operațiunilor logistice din cadrul depozitelor și magaziilor, soluții end to end pentru retail inclusiv soluții fiscale, inventariere, trasabilitate, incident management, data collection, Industry 4.0 (Industrial IoT), roboți colaborativi, inventarierea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar și furnizarea de servicii profesionale cu valoare adaugată.

Despre Zebra Technologies

Zebră Technologies permite angajaților din retail, sănătate, transport și logistică, producție și multe alte industrii să ajungă la un nivel superior de performanță – care să se regăsească în rezultate incredibile în afacere, îmbunătățirea vieții pacienților și creșterea satisfacției clienților.

Zebra Technologies este pionier în soluții enterprise –  produsele, software-ul, serviciile, analytics și soluțiile Zebra sunt folosite pentru a conecta angajați, active și locații în mod intelligent, oferind cea mai bună coordonare de care are nevoie o companie pentru a-și optimiza operațiunile mobile și pentru a lua decizii de afaceri critice.

Zebra Technologies colaborează cu peste 10.000 parteneri în 100 țări, și are misiunea de a livra soluții dezvoltate special pe specificul industriilor astfel încât să își ajute clienții să-și depășească potențialul de creștere.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.