Si-a inchiriat casa si s-a mutat in garajul din gradina

Pasionata de design si specialista in sudura (da, chiar daca este femeie!), Michelle de la Vega, a transformat un vechi garaj intr-o locuinta adorabila, in care traieste de mai bine de sase ani deja.

1-michelle de la vega proprietara casa amenajat in fost garajDar hai sa-ti spun ce a impins-o spre luarea acestei decizii.

Cu banii ramasi in urma divortului, Michelle si-a cumparat o proprietate pe care se afla o casa si un garaj. Investita facuta a lasat-o fara resurse si s-a vazut nevoita sa inchirieze casa, pentru a-si asigura un venit lunar stabil, cu ajutorul caruia putea sa se ocupe in voie de proiectele in care era implicata. Si pentru ca avea nevoie de o locuinta, a decis sa-si transforme garajul din gradina in casuta.

2-garaj vechi inainte de transformare in casa locuibilaAceleasi probleme financiare nu i-au permis sa angajeze un arhitect sau o firma de constructii pentru demararea si derularea proiectului, asa ca artista si-a suflecat manecile si s-a apucat singura de treaba. Lucrarile au inceput cu extinderea micului garaj, prin adaugarea unei bai in laterala constructiei originale. Multe dintre piesele de mobilier prezente in casa au fost construite chiar de proprietara sau cumparate la mana a doua si reconditionate. Un exemplu este godinul de fier din living care asigura incalzirea casei pe intreaga durata a sezonului rece. Un alt exemplu este cada din baie, pe care Michelle a acoperit-o cu un strat proaspat de vopsea si a inzestrat-o cu o pereche de picioare noi si solide din lemn, cele vechi devenind elemente decorative, expuse deasupra godinului.

Bucatarie dotata cu strictul necesar:

Michelle povesteste ca vechiul garaj le-a oferit multor obiecte vechi sansa la a doua viata. Toate acestea i-au adus casutei de nici 24 de metri patrati un aer industrial minimalist. Bucataria amenajata in dreptul uneia dintre…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/06/foarte-tare-si-a-inchiriat-casa-si-s-a-mutat-in-garajul-din-gradina/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.