Sebo K mixeaza volumul 4 al seriei Watergate

Watergate 04 by Sebo K cover album

Sebo K este un artist cunoscut, care a lucrat cu Mobilee Records pentru care a si lansat hiturile "Moved" si "Rancho Relaxo", o colaborare cu Anja Schneider. Tot el a mixat si compilatia "Back Up Vol 1" tot pentru Mobilee.
Pentru "Watergate 04", Sebo K va propune fanilor sai o serie de piese techno si deep house semnate de: DOP, Guillaume & The Coutu Dumonts, Sid Le Rock, Martyn,  Mood II Swing, Patrice Scott Rndm si Je Davu.


 1. DOP – Intro
 2. Rick Wade – Night Station
 3. Koljah & Oliver Deutschmann – Eaten Back To Life (Exclusive     Watergate Edit)
 4. Mood II Swing – Move Me
 5. DOP – Cold World
 6. Session Victim – Contribute
 7. Daze Maxim – Strange Things / Patrice Scott – Excursions     (Reprise)
 8. Blagger – Strange Behaviour
 9. Agnes – Who Cares
10. Martyn – Elden St (Sebo K Watergate Edit)
11. RNDM – Wake Eld (Exclusive Watergate Edit)
12. Je Davu – Music Got You Movin (Exclusive Watergate Edit)
13. Guillaume & The Coutu Dumonts – The Pussy Sheppard
14. Sid Le Rock – Naked (DJ Koze Remix)
15. Nina Kraviz – Voices

Watergate Records va lansa "Watergate 04" mixat de Sebo K, pe data de 12 octombrie 2009.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.