Școala de Vară “Tinerii de azi -Adulții de mâine”

Asociația Tinerilor pentru România (ATPR), alături de Consilul Naţional al Elevilor (CNE), prin Consiliile Județene ale Elevilor din Vrancea şi Constanţa, organizează, în perioada 27 iulie – 4 august, Școala de Vară “Tinerii de Azi, Adulții de Mâine”.

afis (2)Obiectivul principal al evenimentului esteimplicarea tinerilor înacțiuni practice șischimburi de experiență, menite să îi ajute pe aceștia să se dezvolte armonios, într-o societate din ce în ce mai pragmatică și multilateral dezvoltată. Școala de Vară nu este doar un prilej de socializare, ci are și o componentă cultural-educațională, prin care tinerii vor cunoaște istoria orașelor Constanța și Eforie, vor participa la cursuri de comunicare, autocunoaștere și dezvoltare personală, optimism, antidrog şi voluntariat, susținute de specialiști recunoscuți la nivelnaţional / internaţional și nu în ultimul rând de încurajare a tinerilor prin implicarea activă în societate, în construirea unui viitor propice dezvoltării de idei. De asemenea, nu vor lipsi discuţiile libere cu invitaţi speciali, (oameni de success şi modele de viaţă, de la artişti până la oameni de cultură). Finalul școlii de varăva fi sărbătorit printr-un foc de tabară,         înjurul căruia tinerii vor socializa și vor împărtăși lucrurile pe care le-au învățat în această activitate.

La acest eveniment vor fi disponibile 50 de locuri pentrutinerii cu vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani (25 de membrii ai Consiliului Elevilor şi 25 de tineri ce pot fi şi din afara organizaţiei. Masa şi cazarea vor fi asigurate de către organizatori.
Ţinem să mulţumim pe această cale Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa şi Direcţiei Judeţeanepentru Sport şi   Tineret Constanţa, pentru întreg sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment national. Ne bucurăm că aceste instituţii sunt alături de tinerii de azi – adulţii de mâine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.