Sa o cunoastem pe Larisa

Va invitamĀ  la un eveniment deosebit unde participa 15 solisti de marca ai Romaniei si cu participarea exraordinara a corului “Crai Nou”!

Concertul caritabil pentru salvarea vietii Larisei din 18 decembrie!

“Mami, o să văd zăpada și la anul?!”

La vĆ¢rsta la care copiii nu se Ć®ndoiesc de nimic, Larisa, o fetiță de 4 ani, cu inima devastată de boală, se Ć®ntreabă, Ć®n fiecare zi, cĆ¢t viitor mai are.
Trei operații grele, din care una pe cord deschis, un aparat montat acolo, lĆ¢ngă inimuța ei, i-au mai dat o speranță: că Ć®ncă mai poate să lupte pentru mĆ¢inele ei de zi cu zi.

Ea nu poate lupta Ć®nsă singură. Nici măcar doar Ć®mpreună cu mama ei, o femeie casnică, istovită și ea de sărăcie și de disperare. Larisa nu are tată. A părăsit-o la 7 luni cĆ¢nd a aflat de boala cumplită a micuței.
De curĆ¢nd medicii au anunțat-o pe mama Larisei că fetița cu ochii căutĆ¢nd lumina zăpezii are nevoie rapidă de alte două operații. Decisive!

Noi, Asociația PsiArt, Ć®mpreună cu tinerii artiști lirici, tenorul Alin Stoica și soprana Diana Gheorghe, am demarat o campanie de sprijin pentru acest copil. Ne dorim să Ć®l vedem făcĆ¢ndu-se mare!

Am conectat-o pe Larisa la inima noastră și facem tot ce ne stă Ć®n putință ca să o ajutăm.
Conectați-o și voi pe Larisa la inima voastră mare și inima ei mică se va face bine!
Sperăm ca vocile noastre și generozitatea voastră să poată salva inima acestei fetițe!

Ǝn cele 2 ore de spectacol veți asculta tineri artiști talentați, cĆ¢ntăreți de operă, care cu mare bucurie și entuziasm au acceptat invitația noastră.
Se vor interpreta pagini celebre de operă și operetă din creațiile compozitorilor: W.A. Mozart, M.Glinka, J.Offenbach, Leo Delibes, G.Bizet, Ch. Gounod, J. Strauss, G.Verdi, G. Puccini, R. Leoncavallo, E.Kalman, G.Dendrino, E. Di Capua, G. Grigoriu.

Vă așteptăm pe 18 decembrie ora 19:30 la Universitatea Populară Ioan I. Dalles, la un “Concert pentru Inimuța Larisei”
Ǝmpreună o putem ajuta pe Larisa să vadă zăpada, mulți ani de acum Ć®nainte!

Toate sumele colectate cu prilejul acestui eveniment vor fi donate mamei Larisei!

https://www.facebook.com/events/502134569967759/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.