Sa o cunoastem pe Larisa

blank

Va invitam  la un eveniment deosebit unde participa 15 solisti de marca ai Romaniei si cu participarea exraordinara a corului “Crai Nou”!

Concertul caritabil pentru salvarea vietii Larisei din 18 decembrie!

“Mami, o să văd zăpada și la anul?!”

La vârsta la care copiii nu se îndoiesc de nimic, Larisa, o fetiță de 4 ani, cu inima devastată de boală, se întreabă, în fiecare zi, cât viitor mai are.
Trei operații grele, din care una pe cord deschis, un aparat montat acolo, lângă inimuța ei, i-au mai dat o speranță: că încă mai poate să lupte pentru mâinele ei de zi cu zi.

Ea nu poate lupta însă singură. Nici măcar doar împreună cu mama ei, o femeie casnică, istovită și ea de sărăcie și de disperare. Larisa nu are tată. A părăsit-o la 7 luni când a aflat de boala cumplită a micuței.
De curând medicii au anunțat-o pe mama Larisei că fetița cu ochii căutând lumina zăpezii are nevoie rapidă de alte două operații. Decisive!

Noi, Asociația PsiArt, împreună cu tinerii artiști lirici, tenorul Alin Stoica și soprana Diana Gheorghe, am demarat o campanie de sprijin pentru acest copil. Ne dorim să îl vedem făcându-se mare!

Am conectat-o pe Larisa la inima noastră și facem tot ce ne stă în putință ca să o ajutăm.
Conectați-o și voi pe Larisa la inima voastră mare și inima ei mică se va face bine!
Sperăm ca vocile noastre și generozitatea voastră să poată salva inima acestei fetițe!

În cele 2 ore de spectacol veți asculta tineri artiști talentați, cântăreți de operă, care cu mare bucurie și entuziasm au acceptat invitația noastră.
Se vor interpreta pagini celebre de operă și operetă din creațiile compozitorilor: W.A. Mozart, M.Glinka, J.Offenbach, Leo Delibes, G.Bizet, Ch. Gounod, J. Strauss, G.Verdi, G. Puccini, R. Leoncavallo, E.Kalman, G.Dendrino, E. Di Capua, G. Grigoriu.

Vă așteptăm pe 18 decembrie ora 19:30 la Universitatea Populară Ioan I. Dalles, la un “Concert pentru Inimuța Larisei”
Împreună o putem ajuta pe Larisa să vadă zăpada, mulți ani de acum înainte!

Toate sumele colectate cu prilejul acestui eveniment vor fi donate mamei Larisei!

https://www.facebook.com/events/502134569967759/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.