RunAway pana dimineata in Club Deeper

Cea mai buna seara de club e Sambata, 20 septembrie, cand trupa de cover-uri RunAway- proiect InDArt – va urca pe scena Clubului Deeper.

concert copy micE noaptea celor care nu dorm si impreuna vom dansa pana dimineata.
RunAway s-a lansat în toamna anului 2013 din dorința de a oferi publicului un repertoriu familiar, dar și din bucuria de a interpreta piesele unor trupe consacrate. Dorința de a oferi un tribut artiștilor ce i-au determinat să facă muzică, bucuria de a cânta și magia relației cu publicul au cristalizat un grup cu un sunet unitar și o atitudine profesionistă.
Membri: Silvia – voce, Bobo – voce, Dany – clape, Radu – bass, Iulian – chitara, Vedat – tobe.
InDArt este o companie artistica al carei scop principal este promovarea culturii. Printre proiectele sale se numara Teatrul InDArt, RunAway si Alege-ti povestea. InDArt este o comunitate libera de prejudecati, pregatita sa ofere sansa fiecarui artist sa se dezvolte si sa confirme.
Club DEEPER.
La doi pași de centrul orașului, într-o atmosferă intimă, funcționează de la sfârșitul anului 2013 DEEPER CLUB, refugiul perfect al celor care vor să socializeze cu oameni de calitate pe un fundal sonor rafinat, să se bucure la un pahar de vorbă de reîntâlnirea cu vechi amici ori pur ș isimplu să se destindă la sfârșitul săptămânii.

20septembrie 2014

CLUB DEEPER, ora 21:00

StradaHristoBotev nr. 12

REZERVARI: 0736525666

BILET: 20 lei

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.