România – Ungaria – Serbia: pentru a VII-a oară împreună la ENREG ENERGIA REGENERABILA® 2015

Cel mai mare târg pe energie regenerabilă și eficiență energetică în construcții și renovări din vestul țării, ENREG ENERGIA REGENERABILA® va reveni pentru a VII-a oară, între 4-6 martie 2015, la Expo Arad.

IMG_2425Pentru a veni în sprijinul investitorilor în acest domeniu noua schemă feed-in tariff (FIT) urmează a fi aprobată în România. Aceasta a fost mult discutată de la sfârșitului anului 2012 și anticipată cu mare interes de către dezvoltatori și investitori în energie solară.
Astfel, ENREG va fi marcat de o serie de întâlniri, workshop-uri și conferințe importante care vor dezbate aspecte practice, tehnice și legislative cu privire la tematici din sfera regenerabilelor: energie solară fotovoltaică, biogaz, cogenerare, hidroenergie, energie din lemn, eficiență energetică în clădiri, energie din deșeuri, iluminat cu LED, consultanță și altele.
În paralel cu ENREG ENERGIA REGENERABILA® se va organiza pentru a treia oară PV Platform Romania, punctul de întâlnire pentru experți din domeniul fotovoltaic în România, la Expo Arad. Acesta va găzdui cea de-a III-a ediție a conferinței PV Conference – Viitorul pieței PV în România.
De asemenea, REECO planifică pentru ediția din 2015 organizarea unor standuri comune din Ungaria, Serbia și Germania, precum și standul comun LED și Professional Business Lounge-ul pentru parteneri.
Pentru mai multe informații despre ENREG ENERGIA REGENERABILA®, puteți vizita website-ul târgului www.enreg-expo.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.