A renuntat la Paris pentru viata la tara. Si ce viata duce acum

In urma cu mai bine de zece ani, Isabella Sallusti, jurnalista independenta si specialista in amenajari interioare din Paris, a decis sa abandoneze orasul luminilor si sa se mute la tara, impreuna cu cei patru copii ai sai, fara sa stie ce turnura va lua viata ei.

1-masuta si bancuta din paleti de lemn reciclati curte ferma ecologica graine et ficelleInitial nu si-a dorit decat o mica proprietate pe care sa-si ridice o casuta, sa creasca cateva pasari si sa cultive legume, pentru consumul familiei si prietenilor sai. Dar, datorita priceperii cu care a reusit sa transpuna in realitate visul pe care-l avea in minte atunci cand a parasit Parisul, mica gospodarie a Isabellei a devenit o ferma ecologica pedagogica in toata regula, in care se organizeaza tot felul de cursuri, workshopuri si ateliere pentru copii si adulti.

19-cada din tabla zincata baie in aer liber amenajata pe terasa ferma ecologica graines et ficelleIn anul 2002, decisa sa-si schimbe radical stilul de viata, Isabella a pornit in cautarea unei casute in sudul Frantei, in care sa-si creasca cei patru copii, departe de agitatia orasului. Spera sa gaseasca o casa traditionala veche, inconjurata de un petic roditor de pamant, dar nimic din ce-a vazut n-a multumit-o; niciuna dintre case nefiind nici macar de departe asemanatoare celei pe care o visa, iar pretul terenurilor fiind mult prea mare, comparativ cu ceea ce-si permitea sa cheltuiasca.

Intr-un final, dupa indelungi cautari, a cumparat o bucata de teren agricol din Saint-Jeannet, o localitate din regiunea Provence, cuibarita intre Alpii Francezi si Marea Mediterana. Deoarece pamantul nu fusese lucrat niciodata, n-a prezentat interes pentru alti cumparatori si astfel, cu bani putini, Isabella a devenit proprietara unei bucati de pamant la doar 15 km de Nisa – una dintre cele mai…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/05/a-renuntat-la-paris-pentru-viata-la-tara-si-ce-viata-duce-acum-24-de-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.