Connect
To Top

Ralitza Tailoring participă la Pitti Uomo Immagine de la Florența

Marieta Kojanov, creatoarea Ralitza Tailoring participă la târgul Pitti Uomo Immage, Italia. Evenimentul este dedicat promovării industriei modei la nivel mondial, o oportunitate pentru creatorii din domeniu să relaționeze cu furnizorii de materiale, dar și cu publicul larg pasionat de modă. Pitti Uomo Immage, ediția 91 va avea loc în perioada 10-13 ianuarie, 2017, la Florența, Italia.

De două ori pe an, în lunile ianuarie și iunie, mulți dintre participanți își prezintă noile colecții de ținute și accesorii. Prezența noastră la această ediție, ca vizitator, a celui mai mare târg de modă masculină din lume, Pitti Uomo, este foarte importantă. Ralitza Tailoring este un brand tânăr, iar Pitti Uomo este o bună sursă de inspirație pentru noile tendințe, din punct de vedere al țesăturilor, croielilor și detaliilor vestimentare”, spune Marieta Kojanov, creatoarea Ralitza Tailoring.

Prima ediție a Pitti Uomo a avut loc la Florența, în septembrie 1972. Expoziția a început ca o platformă pentru promovarea designerilor italieni, în prezent, ajungând cel mai important târg de modă de talie internațională. Este o oportunitate și pentru iubitorii ținutelor dandy, care au șansa de a-și prezenta ideile.

Este o reala plăcere să ne întâlnim cu o parte din furnizorii de tesături, fiind ocazia perfectă să legăm noi colaborări. De asemenea, Pitti Uomo, este locul perfect, ca în cele patru zile, să vă facem cunoscută cea mai exclusivistă colecție de accesorii masculine pe care o vom prezenta împreună cu prietenii noștri Mihaela și Garret. Participarea la astfel de evenimente internaționale este aproape obligatorie pentru profesioniști, este vorba de a fi în pas cu piața externă și de accesa ce este mai bun în acest domeniu”, mai spune creatoarea Marieta Kojanov.

Ediția Pitti Uomo 91, va găzdui peste 36.000 de vizitatori și va avea peste 1200 de expozanți. În ianuarie 2017, organizatorii Pitti Immagine aduc producători exclusiviști de materiale din țări precum Germania, Japonia, Spania, Marea Britanie, Turcia, Olanda, Franța, China, Elveția, Belgia, Statele Unite, Coreea de Sud, Austria, Rusia, Suedia.

Despre Ralitza Tailoring

Ralitza este un brand românesc de accesorii și cămași bespoke vs. made-to-measure. Atelierul Ralitza din București a luat ființă anul trecut ca urmare experienței de 20 ani a Marietei Kojanov în arta croitoriei la mărci precum Bigotti, Artigiani, Massini. Colecțiile Ralitza Tailoring pot fi găsite pe site-ul www.ralitza.ro, pe pagina de Facebook Ralitza Tailoring sau la magazinul din strada I.D. Mendeleev, Nr. 44, București.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...