Rachel Reed la NRJ Music Tour 2013 Liban

Anul acesta romanca Rachel Reed ce a fost la  Radio Deea , invitata matinalului – Deea de  dimineata –   va canta in Beirut, la cel mai mare eveniment muzical din Liban – NRJ Music Tour 2013.

Rachel ReedPe aceeasi scena INNA si Alexandra Stan au cantat in anul 2011 alaturi de Florida, Arash si altiartisti internationali.

Anul acesta, alaturi de Rachel Reed vor mai fi prezenti: Macklemore& Ryan Lewis , Loreen , Misha B , Tyga, Amelia Lily , Carlprit , DashniMorad , Chris Richardson , Jetpack Sally si Bright Lights.

Rachel Reed este la al doilea single al proiectului “ Different Sound “, piesa ce a cucerit deja Libanul si care contintinua sa se remarce si in alte tari precum: Turcia, , Cipru, Portugalia, Tunisia , India, Albania , Belgia etc….

Rachel Reed : “ Sunt foarte fericita pentru ca proiectul meu muzical incepe sa devina cunoscut, iar muzica mea ajunge la oameni din intreaga lume.

NRJ Music Tour 2013 LibanPentru mine NRJ Music Tour 2013 Liban va fi o experienta pe care nu o voi uita niciodata. Cel mai nou single “ Different Sound” aprins foarte bine in multe teritorii si vreau sa le multumesc pe aceasta cale echipei mele de la Havanna Music care se implica foarte mult in promovarea acestui proiect si nu in ultimul rand multumesc radiourilor , blogurilor, site-urilor si persoanelor care ma sustin si care ma vor sustine . “ –  a declarat  artista .

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.