Proiectul internațional “Mesaj pentru Tânărul de Azi” s-a finalizat – galerie foto –

ATPR: S-a “semnat” cu success pactul de coabitare între generații.

_DSC5069Asociația Tinerilor pentru România, în parteneriat cu Consiliul Județean al Elevilor, a derulat, în perioada 12-18 mai, în 14 orașe din România și în orașul Cernăuți din Ucraina, proiectul internațional “Mesaj pentru Tânărul de Azi”, în urma căruia s-a “semnat” pactul de coabitate între generații.

Acțiunea s-a bucurat de un real succes, iar mesajele primite de la seniori pentru juniori au fost de încurajare, creându-se o punte solidă de legătură între cele două generații. “Luptați pentru visele voastre”, “Nu vă lăsați influențați de rămășitele mentalității comuniste”, “E rolul vostru să schimbați România”, “Citiți cărți, nu mai stați non-stop pe Facebook”, “Luați-vă soarta în mâini”, “Rămâneți în țară și luptați pentru ea”, “Continuați ce am început noi” au fost câteva dintre mesajele emoționante pe care generația experimentată le-a transmis generației tinere din România. Până la finele anului, toate fotografiile vor fi incluse într-un catalog, iar o echipa de reputați cercetători, prieteni și parteneri ai Asociației Tinerilor pentru România, vor elabora un studiu, atât cantitativ, cât și calitativ, cu privire la mesajele transmise pentru tinerii de azi. De asemenea, fotografiile sunt disponibile gratuit pe pagina de Facebook www.atpr.org/fb

Proiectul internațional “Mesaj pentru Tânărul de Azi”, care i-a avut ca parteneri media pe Radio Constanța (partener media principal), Plus Communication și Radio Deea, s-a organizat în următoarele orașe: Constanța, Focșani, Craiova, Brăila, Galați, Tulcea, Iași, Slobozia, Satu Mare, Carei, Bistrița Năsăud, Suceava, București, Giurgiu, Bârlad, Rm. Vâlcea și în orașul Cernăuți din Ucraina.

“Proiectul tinerilor s-a bucurat de un real succes în rândul seniorilor. Ne bucurăm nespus de mult și ne simțim onorați de cuvintele emoționante pe care aceștia ni le-au transmis. Putem spune, fără teama de a greși că, prin acest proiect internațional, am semnat cu succes un veritabil pact de coabitare între cele două generații”, afirmă Cristian Tănase, președintele Asociației Tinerilor pentru România.

“Mesaj pentru tanarul de azi” a fost un proiect de succes. M-am simțit foarte emoționat să văd de cât sprijin și susținere au parte tinerii, dar nu au existat contexte în care această simpatie să fie atât de clar exprimată. Majoritatea oamenilor au fost încântați să coopereze cu noi și să îi ajute pe tineri cu un mesaj, o vorba bună. A fost colaborare frumoasă între Consiliul Județean al Elevilor Constanța și Asociația Tinerilor pentru România, iar mulțumirile au fost de ambele părți”, declară Sergiu Bălan, președintele interimar al Consiliului Județean al Elevilor Constanța.

Asociaţia Tinerilor din România este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată în 2013, care are ca obiective majore promovarea tinerilor în mediul social,economic şi educational, precum şi responsabilizarea acestora cu privire la viaţa lor şi rolul pe care îl au în familie, şcoală şi societate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.