Programul MOL de promovare a talentelor a ajuns la ediția a 15-a. Sprijin financiar de 560.000 lei pentru tineri sportivi și artiști

  • MOL România și Fundația Pentru Comunitate au lansat cea de-a 15-a ediție a Programului MOL de promovare a talentelor
  • Fondul total de sponsorizare este de 560.000 de lei, iar înscrierile se fac online până la data de 14 iunie 2020

Cluj-Napoca – MOL România și Fundația Pentru Comunitate au lansat cea de-a 15-a ediție a Programului MOL de promovare a talentelor. Programul este organizat pe bază de concurs de proiecte și oferă sprijin financiar în valoare totală de 560.000 de lei pentru continuarea activității și susținerea performanței tinerilor sportivi și artiști cu rezultate foarte bune.

Proiectele se înregistrează online până la data de 14 iunie 2020 pe pagina de internet a Fundației Pentru Comunitate – www.pentrucomunitate.ro. Sunt eligibile atât proiectele individuale cât și cele depuse de echipe sportive sau ansambluri artistice, cuprinzând rezultatele solicitanților, obiectivele de viitor, soluțiile specifice condițiilor actuale și bugetul pentru realizarea proiectului.

„Programul MOL de promovare a talentelor, cel mai vechi program de concurs de proiecte din domeniu, a fost conceput nu doar pentru a susține rezultatele excelente și obiectivele de viitor ale tinerilor sportivi și artiști, dar și ca un gest de recunoaștere a anilor de muncă prin care aceștia au reușit să-și șlefuiască talentul și să devină surse de inspirație pentru ceilalți tineri. MOL România va rămâne alături de tinerii sportivi și artiști, ca parte a proiectelor sale unice de responsabilitate socială, care promovează valorile existente în comunități și în același timp schimbă perspective și chiar destine”, a declarat Camelia ENE, Country Chairman & CEO MOL România.

Fondul total al ediției actuale este de 560.000 lei, fiind accesibil tinerilor sportivi sau artiști cu vârste între 8 și 18 ani, respectiv categoriei de peste 18 ani, care au nevoie de susținere în scopul participării la concursuri, pentru dezvoltarea și aplicarea unor soluții specifice condițiilor actuale sau achiziției de echipamente și materiale.

În decursul celor 14 ediții anterioare ale programului, au fost susținuți 2.510 tineri cu peste 4.340.000 lei, la nivel național fiind finanțate în total un număr de 2.018 proiecte.

“Organizatorii Programului MOL de promovare a talentelor oferă informații celor interesați pe tot parcursul perioadei de înscriere de o lună. Recomandăm tinerilor sportivi și artiști să înceapă din timp procedura de înscriere, care este destul de simplă, și să ne contacteze dacă doresc informații suplimentare față de cele cuprinse pe websiteul www.pentrucomunitate.ro, unde găsesc anunțul și formularul de înscriere online”, a declarat András Imre, directorul executiv al Fundației Pentru Comunitate.

Printre beneficiarii edițiilor anterioare ale programului s-au numărat Amalia Tătăran – scrimă, Teatrul Independent Osonó, Zirbo Cornelius – violoncel, Mălina Ciobanu – vioară; Andrei Gafița – atletism; Imre Emil – patinaj viteză Short Track, Alexandru Cadmiel Boțac – pian; Csibi Melinda – arte vizuale, Robert Glință – înot, Adina Diaconu – tenis de masă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.