Programul ‘Ajută-ţi şcoala

blank
 Notebook-uri, retroproiectoare, aparate foto DSLR şi multifuncţionale laser color – premiile ediţiei din 2013 a campaniei ‘Ajută-ţi şcoala!’
images150 de echipamente şcolare pentru 56 de instituţii de învăţământ din ţară, la ediţia a 4-a a programului ‘Ajută-ţi şcoala!’Bucureşti, 9 octombrie 2013: A patra ediţie a programului naţional ‘Ajută-ţi şcoala!’ s-a încheiat săptămâna trecută, pe 2 octombrie. 56 de instituţii de învăţământ din 12 oraşe vor primi, pe baza punctelor donate de clienţi, 150 de echipamente şcolare de ultimă generaţie.Ediţia de faţă s-a derulat timp de 17 săptămâni, cu cinci mai mult decât ediţia anterioară, pentru a da posibilitatea cât mai multor clienţi real,- de a-şi ajuta şcoala preferată să câştige echipamentele şcolare de ultimă generaţie puse la dispoziţie. Acum, după încheierea etapei în care clienţii magazinelor real,- au avut posibilitatea de a dona puncte şcolilor preferate pe baza cumpărăturilor zilnice, cele 56 de şcoli şi alte instituţii de învăţământ îşi vor alege echipamentele şcolare pe care le doresc, în funcţie de necesităţile lor. În fiecare an, gama de premii s-a diversificat, pentru a face programul tot mai atractiv şi pentru a putea ajuta cât mai eficient actul didactic.

Faţă de ediţia de anul trecut, campania din 2013 a venit cu o paletă mai largă de echipamente şi tehnică de calcul din care instituţiile de învăţământ îşi aleg premiile. Astfel, pe lângă un notebook şi un retroproiector, în acest an premiile cuprind în plus un aparat foto DSLR şi un multifuncţional laser color.

Unul dintre scopurile iniţiale ale programului, pe lângă dotarea instituţiilor de învăţământ cu echipamente, a fost acela de a creşte gradul de conştientizare în rândul clienţilor şi în comunitatea din care provin cu privire la nevoia de implicare în viaţa şi bunul mers al lucrurilor într-o instituţie fundamentală a comunităţii, şcoala. În timp, programul a câştigat mai mulţi participanţi, datorită numărului mai mare de clienţi care au înţeles importanţa acestuia şi s-au alăturat demersului real,- de dotare a şcolilor cu echipamente şcolare de ultimă generaţie.

Echipamentele vor intra în posesia instituţiilor de învăţământ în perioada imediat următoare, după ce fiecare şcoală va alege echipamentele din cele propuse, în funcţie de numărul de puncte adunat. Mai multe detalii despre program se regăsesc pe pagina web dedicată www.academiaderechizite.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.