Premiera spectacolului „Nichita, Visând, Visare”

Muzeul Municipiului București vă invită sâmbătă, 13 aprilie 2019, ora 19.30, la PREMIERA spectacolului „Nichita. Visând…Visare…”.
Cu actrița Irina Movilă și Andrei Cavassi – violoncel. Spectacolul poate fi vizionat la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei, nr. 151).

”Mărturisesc că mi-e teamă de încercarea aceasta, de întâlnirea aceasta disproporționată între înțelegerea și simțirea mea, și sufletul pulsând în orice cuvânt al acestui uriaș spirit. Am senzația unei generozități pe care nu am cum să o ating, intuiesc zvârcolirea căreia nu am cum să-i dau trup, pipăi iubirea pe care nu am destul ca să o transfigurez, mă scufund în strălucirea unei iluminări orbitoare”, acestea sunt cuvintele prin care creatoarea spectacolului, actrița Irina Movilă descrie întâlnirea sa cu extraordinarele versuri ale lui Nichita Stănescu, pe care le va rosti susținută de Andrei Cavassi la violoncel.

Intrare 20 lei. Biletele pot fi achiziționate în ziua spectacolului, începând cu ora 10.00, și includ vizitarea expoziției permanente „Muzeului Vârstelor – de la copilărie la senectute”, în termen de 30 de zile.

Eveniment organizat de Primăria Municipiului București prin Muzeul Municipiului București.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.