Premiera a teatrului INDART

“Nici o altă specie nu reuşeşte să complice treburile în ceea ce priveşte sexul cu atât de mult umor involuntar, cum o face specia umană, cu tabuurile, convenţiile şi inversările bărbat-femeie, cu nevoile sale de putere şi dragoste, mereu în conflict.” – John Tobias

afis fantezii mic [DVD (PAL)]
”Trăieşte-ţi fanteziile”, adaptare dupa piesa lui John Tobias, este o satiră la adresa cărţilor motivaţionale.  De exemplu: „Ce puteţi face pentru a avea o viaţă perfectă“… „Cum puteţi avea un cuplu perfect”… „Cum puteţi deveni o femeie perfectă”… sau „un bărbat perfect”… şi multe alte forme ale perfecţiunii pe care, cu siguranţă, nu le poate atinge nimeni niciodată.
Un cuplu, a cărui atracţie reciprocă s-a diminuat de-a lungul timpului, găseşte soluţia pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: „Trăieşte-ţi fanteziile – o carte utilă pentru sănătate şi fericire“. De aici se declanşează o comedie de situaţie plină de savoare şi dinamism, cu răsturnări surprinzătoare şi scene de un comic dezlănţuit, în cel mai clasic stil bulevardier, în care sunt implicaţi, pe lângă cuplul Cucu şi vecinul voyeur şi hoţul bolnav de ulcer, intrat în apartament.
Un spectacol produs de Teatrul InDArt cu viziunea regizorului Bogdan Gagu
Distributie: Adriana Gulutanu, Cristi Martin, Catalin Stelian, Alin Brancu si Silvia Gagu
Scenografia: Razvan Plaiasu
Costume: Catalina Tabacaru
Ilustratie muzicala: Dan Simion
Foto: Stefan Cociorvei
Make-up: Raluca Craciun
PR: Cristina Pipias

PREMIERA: 12 MAI 2013 la orele 19:00
Centrul Comunitar Evreiesc
Str. Popa Soare, nr 18
REZERVARI: 021.320.26.08

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.