Povestea inedită a unei investiții de succes în educație vine de la o femeie antreprenor

O cheamă Ștefania Filip, este întâi de toate mama a doi copii, specialist în educația copilului și antreprenor, și a avut curajul și inspirația să investească bani și timp, acum 6 ani, pentru implementarea, în România, a unui sistem unic de învățarea a limbii engleze.

Stefania Filip - master francizor HDE RO SE (1)Centrul International Helen Doron English din România s-a dezvoltat la nivelul celorlalte centre internaționale, care au produs rezultate pozitive în rândul a peste 2 milioane de copii din întreaga lume.
Femeia de afaceri va dezvălui secretele din spatele succesul său în business, într-o lume condusă de bărbați, în cadrul unei conferințe susținute de Asociația “Work At Home Moms”, care va avea loc sâmbătă, 12 decembrie 2015, între orele 10 și 12, în București (Casa Rudolf-Steiner, str. Vișinilor nr. 17). Ștefania Filip le va arăta mămicilor prezente la eveniment care sunt pașii pe care trebuie să-i urmeze pentru a izbândi în afaceri și cum 90% din cele 800 de centre de educație Helen Doron English din lume sunt deținute și conduse de reprezentantele sexului frumos.
“De regulă, copiii noștri sunt o motivație foarte puternică pentru independență și succes, iar eu am acest avantaj, de a avea 2 copii, pentru care îmi doresc tot ce-i mai bun în domeniul educatiei și care să crească în acest mediu plin de bogația cunoașterii. Am ales să investesc bani și timp pentru a aduce, în România, revoluționara metodă de predare-învățare a limbii engleze, creată de celebrul profesor britanic Helen Doron, deoarece aceasta schimba modul in care copiii nostri invata si privesc invatarea in toate situatiile in care se intalnesc cu ea, nu numai pentru limba engleza. Datorită profesorului din Marea Britanie și a metodei sale, am avut surpriza de a-l vedea pe fiul meu cum a trecut de la expresia “No English!”, pe care o repeta la infinit, la “English is easy!”. După 6 ani și două examene Cambridge absolvite cu succes, pot spune că metoda a transformat nu doar modul în care copilul meu învăța, i-a arătat că este distractiv și ușor să înveți. Atunci am luat decizia să conving și alte mămici că pot investi fără riscuri pentru coordonarea unui centru educațional deoarece noi nu clădim un business de la zero, ci folosim o franciză. Lucrul acesta înseamnă că există deja un know-how, o bază de cunoștinte, de materiale pedagogice și de business pe care investitorul le primește din partea francizei și pe care le poate exploata în avantajul său”, declară specialistul în educație Ștefania Filip, coordonator al Centrului Internațional Helen Doron English, în România.
Mămicile interesate să afle secretele unor alte mămici care și-au luat inima în dinți și au clădit afaceri de succes, se pot înscrie la adresa de e-mail contact@wahm.ro.
Helen Doron English este o instituție internațională cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.