Oscar (We Love Progressive) va mixa djsets.ro series cu numarul 46 in premiera si exclusivitate la Radio Deea

Podcastul oficial al www.djsets.ro va fi transmis duminica, 27 octombrie 2013 – incepand cu ora 22:00 – timp de o ora.

invitatS-a nascut pe 9 Iunie 1985, s-a “intalnit” cu muzica electronica inca de mic, dar prin 2006-2007 a debutat in Club Silver Afterhours, in urma unui sir de petreceri alaturi de WE LOVE PROGRESSIVE.

Face parte dintr-un grup de artisti non-comerciali, care încă mixeaza in locuri underground si fac party-uri frecventate de cercuri de vechi consumatori si iubitori ai muzicii de calitate, la fel ca si tine.

Acesti oameni iti vor oferi momente de neuitat, pentru ca, prin pasiunea lor, au darul de a te detasa cu totul si de a te face sa uiti orice, savurand muzica si doar atat.

Oscar este unul dintre ei și să nu fi surprins dacă vei deveni dependent de prima dată când ii vei auzi colecția de piese foarte bine sortate, o combinatie de deep house, progressive si beat-uri tech, pe care o vei savura dansand frenetic, pana iti vei toci baschetii.

Pune muzica pentru prieteni și mai ales în cluburi undergorund, dar si in cluburi mai mari alaturi de Dj ca Henry Saiz, Seb Dhajje, Luis Junior, Jody Wisternoff, Mehmet Akar, Guy J si alte nume cunoscute. N-ar refuza sa puna muzica intr-o locatie neconventionala, pentru ca playerele lui au « mers ca unse » si intr-o vulcanizare, experienta unica pentru apropiatii care au participat la acest eveniment original in toata regula.

Oscar este din ce in ce mai des difuzat in ultima perioada, in multe emisiuni de radio, iar seturile sale au avut un impact foarte pozitiv asupra publicului.

In seara asta il vei adauga in playlist pe Oscar, si sa nu iti fie cu mirare dacă vei auzi de la acele linii minunate semnate John Creamer & Stephane K: “Forget the world… forget the people … Just close your eyes … forget your name …” pana la unrelease-uri ale unor producatori underground !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.