Open doors session

Într-o perioadă în care oamenii vor mai multă muzică electronică, mai multe petreceri tematice, am ales să creăm prima comunitate din România dornică să ducă petrecerile la un nou nivel.

1488319_295508317264171_819946625_nSenzația deplină a evadării din cotidian, din rutină și sentimentul euforiei trăite pe ritmuri electronice reprezintă motivul pentru care am decis să ne adunăm și să formăm această comunitate.

Wild Society este comunitatea tinerilor pasionați de muzică electronică și party-uri inedite, o comunitate care aduce în același loc dependența de dans pe beat-uri electrizante și fericirea dimineților cu afterhour-uri sălbatice, pentru că în comunitatea noastră difuzoarele și timpanele vibrează fără oprire.

Alex Ciucă și Vlad Ciobanu și-au început aventura în lumea muzicii electronice încă de acum 7 ani, ca fani ai memorabilelor petreceri organizate pe plajele din nordul stațiunii Mamaia și din fostul cinematograf Floreasca. Pasiunea pentru acest stil muzical și pentru petrecerile ieșite din context i-au condus de-a lungul timpului în spatele pupitrului, devenind astăzi primii promoteri ai Wild Society și unii dintre cei mai tineri DJ-i români.

Vino să te alături Wild Society, vineri, 14 martie, la club Be•You•tiful, bulevardul Dacia nr.106 , sector 2 , începând cu ora 23:00. Ușile vor fi deschise oricărui salbatic dornic să iși inunde pentru prima oară timpanele cu nebunia muzicală creată de Alex și Vlad. Deep și Tech house sunt genurile care marchează prima petrecere Wild Society.

Acum ne deschidem ușile și brațele, de acum începem să ne punem amprenta în mod public în industria muzicii electronice din România și deja am pregătit un val mare de petreceri pentru anul 2014. Tu decizi dacă vei fi prezent, noi am decis să fim cât mai auziți.

Intrarea liberă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.