Oameni ce ajuta oameni la Radio Deea – video –

Astazi 27 ianuarie 2014   in cadrul matinalului Deea de dimineata de la  ora 7 la 10 , invitata de onoare a fost :

Marin Florica – presedintele asociatiei europene pentru protectia copilului si fondator al opiniei omului si protectia copilului.

 

La matinalMarin Florica, presedintele Asociatiei Europene Pentru Protectia Omului si Protectia Copilului , este mereu sensibila la problemele oamenilor. Chiar daca este vorba de copiii fara parinti din orfelinate sau de varstnici care o duc din ce in ce mai greu, el este mereu pregatita sa le sara in ajutor. Marin Florica  ii viziteaza mereu pe cei 40 de copii de la centrul “Centrul de Plasament Prescolar nr 6 ”, carora le duce saptamanal haine, alimente, jucarii si tot ce acestia au nevoie pentru a avea o viata fara probleme. Copiii il rasplatesc, la randul lor, pe Marin Florica cu cantecele, dansuri, expozitii de tablouri pictate chiar de micuti si cu multe imbratisari.

De trei ani, eu Marin Florica  ii ajut si pe batranii din Romania , carora le ofer saptamanal o masa calda la restaurantul Hanul Drumetului din Bucuresti.

In cadrul matinalului au fost invitati si colegi din presa  scrisa – Micnews.ro –  ce au realizat un interviu cu invitata noastra despre viitoarele proiecte  si emotiile  traite in fata microfonului   din studioul Radio Deea in cadrul matinalului  Deea de dimineata  .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.