O saptamana de vacanta in aceasta cabana costa cat un apartament cu doua camere in Bucuresti

Intr-o zona impadurita din sudul Africii se afla o superba cabana inconjurata de mai multe cabane mici si de privelisti care iti taie respiratia.

colt de relaxare in fata seminului terasa acoperita cabana de lux africa de sudUn colt de rai in inima unei rezervatii private cu suprafata de patru hectare, asta au reusit sa obtina titratii arhitecti Silvio Rech si Lesley Carstens in urma proiectarii si amenajarii uimitorului complex turistic si a imprejurimilor ei la cererea excentricului sau proprietar, milionarul britanic Rory Sweet.

Atractia principala a complexului turistic Leobo (numele unui cameleon ce populeaza zona geografica in care se afla rezervatia naturala privata) o reprezinta observatorul astronomic, integrat in structura cabanei principale, dotat cu aparatura de specialitate de ultima generatie care le permite musafirilor sa studieze cerul instelat in vacantele petrecute aici. Observatorul se afla la ultimul nivel al unui turn, in interiorul caruia a fost proiectata o imensa biblioteca.

open space cu living dining si terasa rezervatie privata leobo africa de sudCabana poate gazdui pana la 6 adulti si 3 copii, fiind prevazuta cu 3 dormitoare matrimoniale, dotate cu paturi king size si cu bai proprii, o camera pentru copii, dotata cu trei paturi supraetajate si un open space spectaculos compus dintr-un living amplu cu semineu pe lemne, un loc pentru servit masa si o bucatarie.

Pe langa interiorul amenajat in stil african, ce degaja caldura prin culorile, mobilierul si finisajele folosite, cabana le ofera turistilor…

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2014/02/o-saptamana-de-vacanta-in-aceasta-cabana-costa-cat-un-apartament-cu-doua-camere-in-bucuresti/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.