Nu o sa iti vina sa crezi ce producator roman le face concurenta lui Costi Ionita si Play & Win!

Magic Juice

Se stie foarte bine ca muzica din Romania a depasit granitele tarii noastre si ca din ce in ce mai multe producatori talentati se fac remarcati in industria muzicala internationala.

Dupa Costi Ionita si Play & Win, iata ca acum este randul lui Magic Juice, un producator care sta in spatele multor proiecte de succes din Romania si nimeni altul decat RedOne, celebrul producator al lui Lady Gaga a fost interesat de una dintre productiile acestuia.

Magic Juice a stat in spatele unor productii precum “Awella” de la Morris, “Sweet Love” de la Gypsy Casual, numeroase piese de la Dj Sava, Andreea D, Tamy, dar si cu.J.Yolo (“Te pup, Pa,Pa”) alaturi de care a infiintat FullBoss Studio.

“Ma bucur foarte mult ca productiile din Romania sunt apreciate in strainante si faptul ca am ocazia sa ii atrag atentia unui “greu” al industriei muzicale internationale, asa cum este RedOne, nu face decat sa ma onoreze si sa imi doresc sa dau tot ce e mai bun din mine”, declara Magic Juice, pe care il puteti gasi si pe Facebook (MagicJuiceOfficial), unde tine personal legatura cu sustinatori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.