Noul “Jumanji: The Next Level”, pe primul nivel al box-office-ului românesc

KevinHart, Dwayne Johnson, Jack Black and Karen Gillan

Sf. Nicolae a adus în cinematografe o nouă aventură de proporții, pentru întreaga familie: “Jumanji: The Next Level” / “Jumanji: Nivelul următor”, cel mai recent film din îndrăgita franciză. Cinefilii români au gustat din plin comedia de acțiune, filmul înregistrând, în week-end-ul de lansare 6-8 decembrie 2019, 89.995 spectatori și încasări totale de 2.208.805 lei, ceea ce-l plasează pe primul nivel în box-office-ul din România.

După aventura “Welcome to the Jungle” din 2017, când personajele au devenit protagoniștii unui joc video, “Nivelul următor” ridică și mai sus ștacheta la acțiune, suspans și comedie, condimentate cu efecte speciale, cascadorii spectaculoase și peisaje memorabile. “Jumanji: The Next Level” ne prezintă noi personaje și avataruri, primejdii uriașe și situații care mai de care mai comice.

Reuniți în vacanța de sărbători, Bethany, Fridge şi Martha se întorc în lumea Jumanji pentru a-l salva pe Spencer, care a rămas captiv în jocul video. Când credeau că au învățat deja secretele jocului, constată că regulile s-au schimbat, îi așteaptă noi încercări și, colac peste Jumanji, trebuie să se familiarizeze rapid cu noi avataruri, fiindcă se trezesc în corpurile greșite! Bunicul lui Spencer, Eddie (interpretat de Danny DeVito), chinuit în viața reală de bolile bătrâneții, se simte mai forțos și mai mobil ca oricând în pielea arheologului Smolder Bravestone (Dwayne Johnson), iar prietenul și fostul său partener de afaceri, Milo (Danny Glover), se întrupează în vorbărețul zoolog şi valet armurier Mouse Finbar (Kevin Hart). Doctorul Sheldon Oberon (Jack Black) devine avatarul atletului Fridge – genial la geometrie și geografie, dar nu prea îl ajută fizicul rotofei în goana prin deșertul torid. Martha reia rolul frumoasei Ruby Roundhouse (Karen Gillan), maestră în arte marţiale, iar Bethany revine în lumea Jumanji drept un impozant armăsar negru, ținută în căpăstru de Alex (Nick Jonas).

Gașca de jucători neînfricați are acum de înfruntat pericole nemaivăzute, iar lupta pentru supraviețuire este crâncenă! Vor scăpa oare cu viață și de data această? Aflăm din “Jumanji: The Next Level” / “Jumanji: Nivelul următor” – acum, în cinematografele din toată țara!

Scenografia, cascadoriile și efectele speciale sunt spectaculoase, conferind universului Jumanji și mai multă complexitate. La filmările realizate în Atlanta s-au folosit, prin rotaţie, nu mai puțin de cinci platouri. Totodată, la crearea digitală a diverselor specii de animale (hipopotami, şerpi anaconda, cai, cămile, maimuţe, hiene, struți) au lucrat 5.000 de artişti din Los Angeles, Noua Zeelandă, Montreal, Vancouver şi Melbourne, iar efectele speciale au fost coordonate de către J.D. Schwalm, cineast premiat cu Oscar, cunoscut pentru filme precum “First Man”, “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw” sau “Avatar 2″.

Producţia Matt Tolmach / Seven Bucks / Detective Agency este prezentată de Columbia Pictures. Regizorul Jake Kasdan, care a realizat și “Jumanji: Welcome to the Jungle”, a contribuit și la scenariu, alături de Jeff Pinkner & Scott Rosenberg, pornind de la cartea “Jumanji” de Chris Van Allsburg. Distribuția îi include și pe Nick Jonas, Awkwafina, Alex Wolff, Morgan Turner, Ser’Darius Blain și Madison Iseman.

Filmul durează 124 de minute, este recomandat pentru audiența generală și distribuit în România de InterComFilm Distribution.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.