Noua lansare Defected Records


Afrojack, Mike Dunn si John Dahlback sunt alti artisti ale caror piese se vor asculta pe Defected In The House – Ibiza 09. Tot in acest volum au fost incluse materiale multimedia, realizate de Defected.




Defected In The House CD1. Dia
 1. Dennis Ferrer – Sinfonia Della Notte
 2. ATFC – Savannah
    Ceballos & DJ Chus – Afrikapella
    Copyright feat. Shovell – Voodoo (Accapella)
 3. The Wizard Brian Coxx feat Sandy Spady – Killing Me (Main Mix)
 4. P’taah feat Tiombe Lockhart – Dance Until We Die (Kenny Dope       Remix)
 5. Black Coffee feat Bucie – Turn Me On (Original Mix)
 6. Yasmeen – Ready Or Not (Copyright Mix)
 7. Tapesh Boya – Chile (Deep Dub)
    Smokin’ Jo – Tribal Badman (Accapella)
 8. DJ Gregory & Gregor Salto – Push The Bush (Main Mix)
 9. DJ Gregory & Gregor Salto – Con Alegria (Main Mix)
10. Harry Choo Choo Romero – Cumbia (Copyright Edit)
11. Sandy Rivera & Andy Daniell – Whatever (Andy Daniell Remix)
12. Marc Evans – Tonight’s The Night (Miguel Migs Remix)
13. Michael Gray, Danism and Lisa Millet – Say Yes

Defected In The House CD2. Noche

 1. Copyright feat Shovell – Drums Of Benirras
 2. DJ Pippi, Willie Graff & Tuccillo – Sabroso
 3. Copyright featuring Jazzie B – Roots (Claude Monnet Main Mix)
 4. Shovell & The Latin Hooligans – Soul Makossa (Chocolate Puma       Remix)
 5. Afrojack – Radioman (EDX’s 5un5hine Remix)
    David Penn & Rober Gaez – What Is House? (KoT Anthem)         (Accapella)
 6. Leventina – Nightshift (Original Mix)
    Mike Dunn presents The MD X-Spress – Deep Down (The             Underground) (Accapella)
 7. Albin Myers – BOOM!!!
 8. Fuzzy Hair – Yebele (David Tort Remix)
 9. Kevin Bryant – Who You Wanna Be (Bob Sinclar Remix)
    Copyright feat. Shovell – Warrior Dance (Yema Ya) (Accapella       Tool)
10. Julien Jabre – Vicious Circle (John Dahlbäck Club Mix)
11. Gilbert Le Funk – Africantastique (David Tort Mix)
12. Armand Van Helden – Witch Doktor (Eddie Thoneick Remix)
13. John Dahlbäck & ATFC – Bon Bon
    Audiowhores & Haze – Stay (Accapella)
14. Kimara Lovelace How Much I Love You (Nicola Fasona South Beach     Mix)

Defected Records va lansa Defected In The House – Ibiza 2009 pe data de 25 mai 2009.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.