New track: Lorina – Away from home – miercuri 26 februarie 2014 la Radio Deea in matinal de la 7 la 10 cu Nechifor Petrut

blank

Lorina s-a facut remarcata in urma concursului Vocea Romaniei unde alaturi de castigatorul acelei editei Stefan Stan au interpretat piesa “One Reason”, impresionand atat prin calitatile sale vocale deosebite dar si prin puterea vocii sale superbe.

timthumbVara trecuta, tanara interpreta a intrat in studioul de inregistrari, alaturi de echipa Rassada Music, pentru primul sau single. Dupa multe incercari, cautari si diferite stiluri muzicale, la sfarsitul verii, Lorina a inregistrat piesa “Away from home” produsa de Radu Sirbu.

Despre noua sa piesa:
“Away From Home” este o piesa antrenanta si energica, cu un sound modern iar versurile transmit o adevarata poveste in care se regaseste fiecare la un moment dat. Uneori avem nevoie de un nou inceput . O parte dintre noi avem curajul de a face un pas in acest sens , iar altii nu. Sper ca primul meu single sa ii determine pe cei neincrezatori sa aiba curaj. “Away From Home” este noul meu inceput si sper sa placa tuturor.” – a declarat artista .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.